Baimarean despre CAS: "Monstrul care mananca timp, nervi si dosare"

Reclame home 1
Reclame home 1

Baimareanul Andrei Albu se arata extrem de nemultumit de modul cum Casa de Asigurari de Sanatate Maramures ii trateaza pe contribuabili, comparand institutia cu un monstru.

„De fiecare data cand merg la Casa de Asigurari de Sanatate imi mai creste un fir alb in cap. Nu cred ca exista institutie de stat mai prost organizata si mai ineficienta decat CNAS-ul. CNAS este un monstru care se hraneste cu dosare si jertfe umane.

Din cand in cand oamenii intra acolo incovoiati sub greutatea dosarelor si ies inapoi mai mici, mai neinsemnati si mai tristi, pentru ca la CNAS pina si cea mai simpla operatiune este o corvoada”, spune Andrei Albu, pe blogul personal.

In continuare, acesta spune ca singurul om care i s-a parut simpatic dintre toti angajatii a fost tocmai portarul.

„Daca as putea, as pune in DEX o imagine cu sigla CNAS la cuvintul birocratie cu nota: asa iti bati joc de oameni. In cazul in care esti nostalgic dupa vremurile apuse sau vrei sa mergi inapoi in timp cu vreo 50 ani, fa o vizita la CNAS. La Casa de Asigurari timpul se masoara in ore, nervi si transpiratie. Nu stiu cum e in alte parti, dar la CNAS Maramures, dintre toti functionarii singurul om simpatic este portarul.

Restul sunt niste instrumente de tortura ale unui sistem menit sa scurga si ultima picatura de sanatate din tine. Probabil ca de asta ii si zice Casa de Asigurari de Sanatate. De fapt sloganul lor ar trebui sa sune cam in felul urmator: esti sanatos, ti-i draga viata? Te rezolvam noi! Casa de Asigurari de Sanatate – intri sanatos, iesi cum poti… daca mai poti”, a adaugat el.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. baimareanul

    pai normal ca te simti ca pe vremea comunismului cand mergi la CAS Maramures ca doar directorul e Viorel Deghid un fost s…-comunist de frunte al judetului ce te astepti la mai multe

    Reply
  2. Dunca

    A se vedea cine conduce C A S la nivel local un fost secretar al PCR Tov cu state vechi deci asa conducator asa servici.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2