Baimarean gasit spanzurat pe balconul locuintei sale (ACTUALIZARE)

Un baimarean, in varsta de 66 de ani, a fost gasit aseara mort in locuinta sa. Acesta atarna intr-un streang care a fost prins de pragul usii de la balconul locuintei sale situate la etajul patru al unui bloc de pe Bulevardul Traian.

Omul a vorbit ultima data la telefon cu fiul sau ieri, 13 august, in jurul orei 13.30, cand a cerut sa-si vada nepotii. Acest lucru nu a fost posibil deoarece familia sa nu se afla in oras. Peste zi, barbatul a fost sunat de mai multe ori insa nu a raspuns la telefon. Seara, in jurul orei 20.00, un membru al familiei s-a deplasat la locuinta acestuia unde a gasit usa deschisa. Cand a intrat in apartament a vazut ca barbatul era spanzurat de pragul de la usa balconului. Imediat, a sunat la 112.

La scurt timp, la adresa indicata a ajuns un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta Maramures si o patrula de politie. Intrebati daca barbatul a lasat vreo scrisoare prin care sa-si justifice gestul facut sau vreun bilet prin care sa-si ia ramas bun de la familie, politistul a raspuns ca nu. Totodata medicul a relatat faptul ca omul era mort de cateva ore, iar echipajul medical nu a putut face nimic decat sa constate decesul. Pe de alta parte, vecinii au relatat ca omul a avut mai multe probleme de sanatate insa nu parea sa aibe probleme de depresie.

Ulterior, la locul tragediei, au venit si criminalistii care au luat amprente si au facut fotografii.

Cercetarile, care s-au efectuat in apartament, vor stabili imprejurarile care au dus la decesul barbatului. Totodata se asteapta si rezultatul necropsiei care va fi gata in cateva zile.

ACTUALIZARE 09:10

Florina Metes, purtator de cuvant Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures: “Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata aseara despre faptul ca un barbat de 66 de ani s-a sinucis in locuinta. La examinarea exterioara a cadavrului nu au fost constatate alte urme de violenta. Cadavrul a fost transportat la spital in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei decesului.”

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1