Baimarean încătușat de polițiști, în stradă. Bărbatul avea mandat de aducere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare. VEZI aici, VIDEO si FOTO

Un băimărean a fost încătușat astăzi cu forța de către polițiști după ce a refuzat să se prezinte la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare pentru audieri. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de aducere de către procurori.

Din primele informații, bărbatul și-ar fi pierdut permisul de conducere de ceva timp, iar de atunci a făcut o adevărată ”pasiune” pentru polițiști. Acesta are mai multe acuzații de ultraj, la activ, după ce a agresat de câteva ori cadrele polițienești.

În cazul de față, acesta a opus rezistență, iar angajații Poliției Maramureș nu s-au lăsat până nu au reușit să-l încătușeze.

Florina Meteș, purtător de cuvânt Poliția Maramureș: ”Polițiștii băimăreni au avut de pus în aplicare un mandat de aducere emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare pe numele unui bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunii de ultraj. Întrucât a opus rezistență, acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției conform procedurilor legale. De asemenea, unul dintre polițiștii implicați în executarea mandatului a formulat plângere pentru ultraj împotriva unuia dintre cei care au intervenit în sprijinul suspectului.”

Întreaga operațiune a fost filmată și postată public pe rețeaua de socializare Facebook. ZiarMM.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu