Baimarean retinut de politisti pentru 12 infractiuni rutiere

Un barbat in varsta de 43 de ani din municipiul Baia Mare a fost retinut marti de politisti pentru 24 de ore si va fi prezentat Judecatoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventiva, dupa ce politistii au constatat ca acesta avea mai multe dosare penale pentru comiterea a nu mai putin de 12 infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice.

Ultima infractiune a savarsit-o vineri, 9 iunie, la ora 02.30, cand, in timp ce conducea un autoturism pe strada George Cosbuc din municipiu, la sensul giratoriu din intersectia cu B-dul Unirii, din cauza vitezei neadaptate, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu doua autoturisme parcate in fata unui imobil de pe strada George Cosbuc, iar apoi a virat la stanga, a patruns pe trotuar si pe spatiul verde si a intrat in coliziune frontala cu un imobil. Dupa accident conducatorul auto si-a ascuns masina intr-o parcare.

Politistii baimareni s-au sesizat din oficiu, au efectuat investigatii pentru a-l identifica si au constatat ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie. Mai mult, au constatat ca pe numele acestuia existau mai multe dosare penale pentru infractiuni rutiere, fapt pentru care au dispus masura retinerii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1