Baimareanca de 70 de ani, inselata cu 5.000 de euro prin metoda „Accidentul”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, 9 februarie, o femeie in varsta de 74 de ani, domiciliata in Baia Mare, a sesizat politia ca a fost pe cale sa fie victima unei inselaciuni prin metoda “Accidentul”.

Ea a declarat ca o persoana necunoscuta, care a pretins ca este medic, a sunat-o pe telefonul fix si ulterior pe cel mobil, si a anuntat-o ca fiul ei a avut un accident de circulatie si ca este internat in stare grava la spital. Pentru interventia chirurgicala necesara, baimarencei i-a fost solicitata o suma importanta de bani. Aceasta nu s-a lasat prada impactului emotional de moment, ci a verificat informatia primita si si-a dat astfel seama ca a fost pe cale sa fie inselata.

Din pacate, o alta baimareanca in varsta de 70 de ani, nu a fost suficient de vigilenta si pe fondul emotiilor provocate de vestea ca fiica ei a fost implicata intr-un accident grav de circulatie, a fost inselata cu suma de 5.000 euro. Mai precis, victima a fost anuntata telefonic de un pretins politist ca fiica ei a avut un accident de circulatie si ca trebuie transportata la un spital din Bucuresti, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

La scurt timp, victima a fost sunata de o alta persoana care a pretins ca este medic si care i-a solicitat o suma importanta de bani pentru interventia chirurgicala necesara fiicei sale. Inainte de a lua legatura cu fiica sa si a verifica informatia primita, femeia a inmanat suma de 5.000 de euro unei persoane necunoscute care s-a prezentat la locuinta sa. Dupa ce a inmanat banii, persoana vatamata si-a dat seama ca a fost inselata si a anuntat politia.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de tentativa la inselaciune si inselaciune si continua cercetarile in vederea identificarii autorilor si a tragerii acestora la raspundere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2