Indusa in eroare: Baimareanca inselata cu 2.400 de lei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

telefonFenomenul infractional al inselaciunilor a cunoscut o crestere importanta in ultima perioada, solicitand atentia sporita a Politiei in vederea contracararii lui.

Ultimul caz reclamat la Politia municipiului Baia Mare s-a soldat cu un prejudiciu de 2.400 lei. Victima, o femeie in varsta de 72 de ani, a fost indusa in eroare telefonic si, crezand initial ca ajuta o persoana cunoscuta, a cumparat si a comunicat apelantului mai multe coduri de reincarcare in diferite retele de telefonie mobila, conform buletinului informativ al IPJ Maramures.

Infractorul a sensibilizat-o pe femeie relatandu-i ca urmeaza sa revina din strainatate si are nevoie de aceste coduri, iar cand va ajunge in Romania ii va restitui contravaloarea acestora. Intrucat s-a prezentat cu numele de „Calin”, iar victima avea o cunostinta cu acest nume plecata in Canada, femeia a fost de acord sa il ajute. Dupa ce a cheltuit peste 2.000 de lei, aceasta a realizat ca poate fi vorba de o inselaciune si a sesizat politia.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. roma

    baba nebuna , va dati seama ca s- a dus a cumparat cartele gramada , a razuit codurile la fiecare , le-a dictat cifra cu cifra , … si la sfarsit s- a gandit ca poate e inselaciune …..cred ca s- a dus sa ia cartelele la 7 dimineata , nu avea somn , avea treaba , ….
    “BDO ,…. babe de oras”

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2