Băimăreancă mușcată de un câine nesupravegheat. Apoi a ajuns la spital

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Duminică, 16 mai, ora 10.03, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost mușcată de către un câine neînsoțit, care, inițial îi atacase câinele său.

La fața locului a fost identificată apelanta, o femeie de 63 de ani, care a relatat faptul că imediat după ce a fost mușcată a apărut și proprietara câinelui neînsoțit, care a relatat apelantei că acesta scăpase din lesă.

”Proprietara câinelui neînsoțit nu se mai afla la fața locului, fiind identificată ulterior ca fiind o femeie de 55 de ani din Baia Mare.

Deoarece victima acuza dureri la nivelul membrului inferior drept, a fost solicitată prezența unui echipaj din cadrul S.A.J. Maramureș, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriş” în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Proprietara câinelui nesupravegheat a fost sancţionată conform O.U.G. 55/2002, pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin”, precizează IPJ Maramureș.

În cauză se desfăşoară activităţi de cercetare, sub aspectul comiterii infracţiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenirea atacului canin asupra unei persoane.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2