Băimăreanca Nora Deneș va face parte din juriul emisiunii-concurs – Mihai Trăistariu caută o vedeta.

Reclame home 1
Reclame home 1
Băimăreanca Nora Deneș va face parte din juriul emisiunii-concurs – Mihai Trăistariu caută o vedetă. Deneș s-a născut la data de 3 iunie 1982, la Baia Mare, studiază vioara și pianul de la varsta de 4 ani. Amandoi părinții au fost profesori de muzică, deci nu e nimic anormal ca al lor copil să iubească muzica și să fie înzestrat cu talent muzical. Nora Deneș este cantautoare și profesor de vioară, absolventă a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca în 2006, secția Interpretare muzicală – Vioara.
În prezent predă canto muzică ușoară în stil CVT, dupa orele de vioara de la Colegiul de Arte din Baia Mare. Dacă spunem Nora Deneș spunem în  2014 Music in Progress, primul proiect pop simfonic din Romania (Alexandra Ungureanu solist, Nora Denes producator muzical), a fost un an mai tarziu semifinalist Vocea Romaniei, echipa Smiley. În 2014, 2016 și 2017 a participat la preselecțiile Eurovision Romania, apoi în 2018 Naked Truth, proiect coordonat de Damian Draghici, respectiv în 2021 X Factor Romania, echipa Loredana.
Mai spunem doar că respectiva competiție se desfășoară în mediul online, până în 31 martie 2023, iar la final, juriul și publicul vor alege un câștigător, cu care Mihai Trăistariu va face turul televiziunilor din România.
FOTO Mihai Traistariu/facebook
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole