Baimareanca prinsa cu mii de pachete cu tigari

PNL

In cadrul activitatilor desfasurate de politistii baimareni pentru combaterea contrabandei cu tigari pe raza municipiului resedinta de judet, a fost identificata o femeie de la care au fost ridicate in vederea confiscarii 3.300 pachete cu tigari despre care existau suspiciuni ca ar proveni din contrabanda.

La data de 22 iulie, un echipaj de siguranta publica din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare, ce efectua serviciul de patrulare pe strada Transilvaniei, a depistat o femeie care a coborat dintr-un autoturism cu o geanta de voiaj in care se aflau 10 cartuse cu tigari de provenienta Republica Ucraina.

Cu sprijinul ofiterilor din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Maramures, politistii baimareni au efectuat o perchezitie a autoturismului si au gasit in interiorul acestuia alte 3.200 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.

Intreaga cantitate de tigari, respectiv 66.000 de tigarete, in valoare de 36300 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda.

 ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1