Baimareanca retinuta de politisti dupa mai multe furturi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Activitatile de cercetare si investigare efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale si Biroului de Ordine Publica Baia Mare au dus la solutionarea mai multor furturi comise in cursul anului 2018, pe raza municipiului, din buzunare, genti si posete, precum si din societati comerciale.

O baimareanca de 29 de ani este banuita de comiterea acestor fapte, din care unele  in complicitate cu un barbat de 29 de ani din municipiul Bacau (concubinul suspectei) si un tanar de 18 ani din judetul Maramures (minor la data faptei).

De asemenea, din cercetarile efectuate in cauza a rezultat faptul ca cei doi concubini au savarsit unele fapte penale in prezenta fiului lor minor, in varsta de 3 ani,  care a fost  folosit la savarsirea unor fapte, fie pentru distragerea atentiei persoanelor vatamate, fie pentru a impiedica martorii oculari sa observe momentul sustragerii bunurilor.

Cu privire la acest aspect a fost sesizata Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului  Maramures, pentru stabilirea si aplicarea uneia dintre masurile de protectie speciala prevazute de Legea nr.272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, conform IPJ Maramures.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat in proportie de 65%. Fata de suspecta a fost luata masura retinerii pentru 24 ore si s-a dispus continuarea cercetarilor acesteia in stare de libertate.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale si de depistare a barbatului suspect.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2