Baimareanca talharita in plina strada de doi minori

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

talharie_smulgere_lant_radio_iasi_ro_37663300Marti, 9 decembrie, la ora 21.15, o femeie de 43 de ani din Baia Mare a fost victima unei talharii comise de doi minori. Victima a declarat ca in timp ce se afla in spatele unui imobil de pe Bulevardul Bucuresti a fost acostata de doi tineri care au imbrancit-o si i-au sustras poseta.

In interiorul acesteia, femeia avea portmoneul cu acte personale, carduri bancare, 40 de lei si tichete de masa precum si alte bunuri personale, prejudiciul total cauzat fiind in valoare de aproximativ 300 de lei.

In urma sesizarii, imediat la locul indicat s-a deplasat un echipaj de ordine si siguranta publica care a dat dovada de operativitate si in scurt timp i-a gasit si prins pe banuiti. Acestia, minori in varsta de 14 ani si 17 ani, din Baia Mare, au fost identificati intr-o statie de autobuz de pe strada Vasile Lucaciu. In urma controlului corporal efectuat politistii au gasit asupra lor o parte din bunurile sustrase.

Politistii au luat masura retinerii pe o perioada de 24 de ore fata de minorul de 17 ani iar celalalt este cercetat in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie calificata. Minorul retinut va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *