Baimareanul Paul Panait lanseaza o melodie nou – nouta, “Zambesti de Sus”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, Paul Panait lanseaza un nou single “Zambesti de Sus”, o balada pop cu influente rock. Ziua lansarii nu a fost aleasa la intamplare, ci e o zi speciala, piesa fiind dedicata fetitei sale Lara, care implineste doi ani de zile.

“De fiecare data cand lansez o piesa, ofer o parte din mine si din sufletul meu. De data aceasta, “Zambesti de Sus” este dedicata in intregime fiicei mele Lara”, a spus baimareanul.

Viata lui Panait se petrece la studio proiectand si conturand planuri muzicale de viitor. In prezent, conduce un proiect ce ii poarta numele si canta alaturi de un band format din instrumentisti profi. Mai precis, sub denumirea de “Inapoi in viitor”, baietii aduc un concept de show 100% live, iar in toamna urmeaza lansarea unui nou album.

“Cantam piese vechi pe care le “imbracam” intr-o maniera fresh. Ne incantam publicul cu piese de la Michael Jackson, Prince sau The Beatles. Chiar e misto!”, spune Paul Panait.

Desi e mult pe drumuri, artistul e tot cu gandul la locul copilariei, la orasul lui de suflet, Baia Mare. Acesta promite ca, in serile calduroase de vara il vom putea asculta la cea mai frumoasa locatie din Centrul Vechi istoric al Baii Mari.

“Transmit un gand bun tuturor baimarenilor mei. Asteptati-va la multe surprize, iar incepand din vara, chiar la reintoarcerea mea la una dintre cele mai frumoase locatii din Centrul Vechi, acolo unde voi sustine mai multe “Seri de Live”. Va tuc si un Paste Fericit!”, a conchis zambind, artistul Paul Panait.

Bianca VLASAN

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. presedeu

    Asta-i pentru Dragnea sau Zetea?La salar de 1000 de lei pe luna nu-ti prea vine sa zambasti!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2