Baimareanul traficant de droguri a fost retinut pentru 24 de ore

home camp2
home camp2
home camp2

cannabisBaimareanul care detinea in vederea comercializarii 164 de grame de cannabis a fost prezentat procurorului D.I.I.C.O.T., care a dispus masura retinerii pe o perioada de 24 de ore.

“Barbatul, in varsta de 32 de ani, a fost depistat in trafic, in urma unei actiuni organizate de politistii de combatere a criminalitatii organizate din Maramures si procurorii D.I.I.C.O.T.,  cu sprijinul de specialitate al D.I.P.I.

Cercetarile continua, pentru documentarea intregii activitati infractionale a banuitului, sub aspectul comiterii de infractiuni la regimul drogurilor”, informeaza Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures in buletinul de presa.

ZiarMM

Vezi si Trafic de droguri: Doi baimareni au fost prinsi cu cannabis

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

2 Comments

  1. ioan

    Ne intrebam nu dam cu parul <<<OARE NU SUNT FRUCTLE DIN IMAGINE REZULTATUL GHIVECELOR ADUSE DE BEIZADEAUA SEFILOR RADU din PRIMARIA BAIA MARE????????????,,, musamalizate de fostul sef SPP al MM<< se stie el ,, mizerul care in 6 luni si-a facut vila enorma in CHIUZBAIA,,, se vede din deal !!!!!!!!!!!!! si iute asa ne pricopsim peste ani ,, ca de rezultatele nu vin imediat ci peste catva timp ani chiar !!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *