BĂIMĂRENI PLINI DE NERVI – Străduțe cu gropi, șerpi prin bălării și un ștrand așteptat degeaba

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dacă aruncăm o simplă privire pe rețelele de socializare, observăm că poate cea mai mare nemulțumire a băimărenilor în acest moment este lipsa unui ștrand unde să se poată bucura de apă. Încă o promisiune neonorată din partea administrației locale, băimărenii fiind nevoiți să meargă la Satu Mare sau la Tășnad sau, mai aproape, la privați. Piscine private unde te poți bălăci după ce scoți niște bani din buzunar. Că administrația locală nu a fost în stare să facă un ștrand amărât. Cum nu a putut să refacă Grădina Zoologică.

Dar mai sunt și alte probleme reclamate. Unii întreabă Primăria Baia Mare când are de gând să asfalteze aleile dintre blocuri, că oamenii își distrug mașinile. Alții reclamă faptul că au apărut șerpii între blocuri din cauză că bălăriile sunt peste tot. Ierburi necosite, semne de circulație ascunse din cauza ierburilor prea înalte, lucruri care pun în pericol circulația pe drumurile publice etc. Sunt nemulțumiri care nu sunt de ieri, de azi și deocamdată oamenii nu au primit răspuns.

„Să cosească iarba și și gardurile vii, că în spatele blocului 74 bulevardul Republicii deja au iesit șerpii. Am încercat să îl prind și s îl duc la primărie, dar nu am reușit. La fel si pe Oituz„, spune un băimărean nemulțumit.

„Văd și eu că sunt ierburile necosite. Mai ales între blocuri. Se cosește la asfalt, unde vede toată lumea  și în rest nimic. Sunt și gropi, dar cine să le vadă? De ștrand nu mai vorbesc. Să-i fie rușine primarului că nu a fost în stare să dea băimărenilor pe care spune că îi iubeste atâta un ștrand. L-am avut, dar acum nu mai e. Acum mergem la privați, că în Baia Mare nu se poate. Rușine, atâta pot să spun”, adaugă Mihaela G.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. cherechesu

    N-am timp de voi …ma duc la procese la Cluj si dau banii pe avocatii. Dupa ce scap , mai vorovim…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2