Bataie de joc: Baimareni pusi pe drumuri de E.ON Gaz Romania

PNL

bancomatUmbla vorba prin oras, cum ca mai multi baimareni au fost pusi  pe drumuri din cauza angajatilor de la E.ON Gaz Sucursala Baia Mare, care au uitat sa ii atentioneze pe consumatori cu privire la faptul ca “robotelul” la care se pot plati facturile lunare nu functioneaza.

Zice-se prin urbe ca mai multi cetateni dornici sa isi plateasca utilitatile, au introdus in bancomat sumele necesare achitarii facturilor lunare, insa desi au primit chitanta, tranzactia aparea pe aceasta ca fiind neefectuata.

Astfel ca, oamenii au fost pusi pe drumuri. Mai intai ei trebuie sa se prezinte la banca, pentru a dovedi ca au platit banii respectivi, evident personal si cu buletinul, iar dupa doua zile de asteptare sa mai faca un drum, tot la banca, pentru a primi banii introdusi in bancomat.

Asa a procedat o baimareanca care a platit la “robotelul” amplasat in incinta E.ON Gaz Baia Mare, aproximativ  500 lei. Si daca mai luam in calcul faptul ca facturile respective trebuie platite inca o data, baimarenii aflati in aceasta situatie neplacuta vor mai sta la inca o coada pentru a face acest lucru.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    NIMENI DAR NIMENI nu poate DARAMA aceasta mizerie EON GAZ care pur si simplu intitdeauna a fost si este o BATAIE DE JOC A ROMANILOR,, cata pacaleli la facturile lunare ,,cate hotii ale acestor impostori de la mic la mare,, iata in cladirea partiala a fostului hotel BUCURESTI functioneaza cica un sistem de informatii ale baimarenilor poi fereasca D_ZEU sa ai treaba cu acele ersoane netrebnice , arogante, mizerabile, incepand de la acel portar platit din bani grei pana la ceea ce vrei a obtine informatii de la acele gunoaie de persoane fara cel mai elementar TUPEU de comportament fata de cetatean,, CETATEANUL CARE VA PLATESTE NESIMTITELOR IN GRUP SI MASA sa va fie rusine gunoaie fara precedent !!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2