Baimareni revoltati! Au curatat trotuarele, iar drumarii l-au acoperit cu zapada din nou (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Primavara a luat din nou pe nepregatite firmele responsabile cu deszapezirea in Baia Mare. S-a intervenit greoi, dupa ce stratul de nea a fost suficient de mare pentru a afecta circulatia rutiera. Mai mult, utilajele au intervenit gresit, aruncand zapada pe trotuare, dupa ce acestea fusesera in prealabil curatate de baimareni. Revoltati, oamenii ne-au trimis pe adresa de mail a redactiei mesaje in care isi exprima nemultumirea.

„Pe strada unde locuiesc eu, trotuarul este ingust. Alaturi de venici, am iesit inca de aseara, cu lopata si am degajat calea pietonala de acces. Am curatat si ulterior, cand stratul de zapada a fost din nou mai mare. Apoi, au venit utilajele, in viteza inexplicabil de mare pentru aceasta zona, si au ridicat toata zapada de pe strada tocmai pe trotuarul curatat. Asteptam sa fim amendati de Primarie pentru ca trotuarele sunt pline de zapada”, ne-a transmis un baimarean care locuieste in zona centrului vechi.

Dar nu doar zapada pusa inapoi pe trotuare a starnit nemultumiri. Oamenii spun ca sarea aruncata de masinile de interventie a ajuns, in mare parte, pe gardurile lor, asa cum s-a intamplat si in alti ani, iar acum ele se degradeaza.

Noroc ca primavara este ingaduitoare, si de luni temperaturile vor creste, iar zapada se va topi. Altfel riscam sa ne trezim cu noi somatii venite din partea colonelului Dorin Coste, responsabil, printre altele, cu coordonarea Politiei Locale, care ne ameninta ca va aplica amenzi celor ce nu isi curata trotuarul din fata imobilului in care locuiesc.

Pentru aceasta iarna, Primaria si Consiliul Local au alocat 1,6 milioane euro. Serviciile au fost contractate de doi afaceristi locali apropiati primarului Catalin Chereches. Ioan Balta si Marcel Zoicas. Ioan Balta este baiatul cu popcornul. Iar Marcel Zoicas este omul cu sponsorizarile. Nu i-am uitat. Vom reveni cu detalii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Simona

    ..casa mea e pe colt si e jale peretele e tot umed de la zapada aruncata inapoi dar pe cine intereseaza atata timp cat soseaua e curata pietonii n- au decât sa se deplaseze ca pisicile pe garduri si casa ..ehh…daca esti cu taxele la zi restul nu mai conteaza….daca eram si eu tiganca macar ridicau si mie un gard de doi metri pentru protectie asa…..ramâne cum o vrea Dumnezeu!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole