Baimarenii au sperat degeaba. Iata cum arata pista de alergat

posta alergat (1)Bazele sportive degradate ale municipiului Baia Mare au fost preluate de Primarie, fapt care le-a adus speranta baimarenilor dornici de miscare. Sute de cetateni din cartierele sudice si estice ale orasului  aveau sa beneficieze de o pista decenta pe care sa poata alerga. Iata ca, dupa patru luni de la preluare nu s-a facut nimic. Fotografiile trimise pe adresa redactiei vorbesc de la sine.

“Investitiile imediate erau minime: umplerea cu zgura si nivelarea pistei, amenajarea unui loc unde sa ne lasam obiectele personale, o sursa de apa si doua toalete ecologice. Trebuia scoasa acea constructie metalica, plina de gunoaie si mizerie, un focar de infectie si adapost pentru drogati. Atat era suficient pentru acest an”, se arata in comentariul care insoteste fotografiile.

ZiarMM

posta alergat (2)

posta alergat (3)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Vio

  Toata iarna o sa alerge primarul pe ea !Se antreneaza ca in paralel sa alerge si la DNA! Kake poate colinda in dec colegilor de celula …… si lui Ada -handbalista , la telefon odata pe saptamana .. Doamne ajuta !

  Reply
  1. zurliu

   Nu te bucura,vorba din batrani,pot sa vina muste si mai flamande la hoitul in care ne balacarim. Apropo ce se mai aude de maretul Parc Industrial ? O sucombat ca si corul de Anul Nou ? No bine totusi ca ramanem cu piticii cu Capitala Culturala…numai ca om ramane si regulatione si cu bani luati, din pacate.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1