Baimarenii, chemati la Directia de Venituri pentru a depune o declaratie in privinta taxei de salubrizare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cetatenii care detin imobile in municipiul Baia Mare vor trebuie sa se prezinte pana la data de 31 ianuarie 2020 la Directia de Venituri pentru a depune o declaratie cu privire la numarul de persoane care locuiesc in imobil.

Toate acestea in contextul stabilirii taxei de salubrizare, aprobata la sfarsitul anului trecut de consilierii locali.

“In vederea stabilirii taxei de salubrizare, persoanele fizice, care detin in proprietate imobile in municipiul Baia Mare, au obligatia de a depune o declaratie cu privire la numarul de persoane care locuiesc in imobil, la Directia de Venituri a Municipiului Baia Mare, pana la data de 31 ianuarie 2020.

In situatia aparitiei oricarei modificari in ceea ce priveste numarul de persoane care locuiesc in imobil, proprietarul imobilului are obligatia de a depune declaratia rectificativa in termen de 30 de zile de la data aparitiei modificarii respective”, precizeaza reprezentantii municipalitatii, intr-un anunt postat pe site-ul baiamare.ro.

Descarca Declaratie de impunere privind Taxa speciala de salubrizare pentru persoane fizice

Vlad HERMAN

7 lei/persoana/luna taxa de salubrizare pentru baimareni. Gunoiul menajer se va achita la Directia de Venituri. Taxa va intra in vigoare doar daca alesii locali isi dau acceptul

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Bura Emilia

    Total gresit !!!! Baia Mare merge in directie total gresita, Serviciul de salubritate trebuie platit in funtie de cantiatea de reziduale aruncate nu dupa nr de persoane !!! Nu nr de prsoane trebuie redus ci cantitatile de deseuri prin educatie, sortare corecta la surrsa si colectare selectiva in functie de cum s-a sortat. Mass media ar trebui sa promobveze metoda corecta de rezolvarea PROBEMEI DESEURILOR sa stopam faptul ca Romania e groapa de gunoi a vestului datorita celui mai mic pret pe tona deseu depus la groapa Oare cand vor intelege macar marea majoritate a jurnalistilor si mass mediei in general, acest lucru ??? E total gresit si chiar tradator ceea ce se vrea la Baia Mare! Corect este sa sortam cel putin pe trei fractiii: compostabile, reciclabile si deseuri reziduale , ce nu se composteaza si u se recicleaza si sa platim doar ridicarea rezidualelor in functie de cat aruncam fiecare client al serviciului de salubritate. Sunt persoane educate care nu produc cant
    mari de deseuri , tind sa reduca cantitatile tot mai mult practicand consumul responsabil si nu-i corect nici fata de ei nici fata de tara sa favorizam Romania groapa de gunoi a vestului pentru ca aici ne duce neaplicarea metodei corecte. Legea pretinde sa platim in functie de cat aruncam ! DE CE NU SE RESPECTA LEGEA ???

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *