Baimarenii, nemultumiti de cum sunt tratati de Posta Romana

Reclame home 1
Reclame home 1

Un cititor ne-a trimis pe adresa redactiei o fotografie cu coada formata la Oficiul Postal nr. 1 Baia Mare, departamentul mesagerii externe.

El se arata nemultumit de faptul ca la acest departament exista un singur angajat, iar programul este foarte scurt pentru ridicarea pachetelor din strainatate.

„La OP 1 din Baia Mare coada este pana pe trotuar, iar la ghiseu se afla un singur angajat care abia face fata.

Pe langa faptul ca la ora 12 acest oficiu se inchide, nu avem decat 2 zile pe saptamana la dispozitie pentru a ne ridica pachetele venite din exterior, fiind deschis doar in zilele de marti si joi timp de 3 ore”, a spus B. H.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

8 Comments

 1. Ionut

  am verificat online dupa „tracking number” , un colet. Dupa verificare am constatat ca pachetul meu a ajuns de zece zile la oficiul postal. Ma duc, stau la coada si ii spun doamnei de acolo ca nu am primit aviz dar coletul meu este la ei. I-am dat toate datele de identificare a coletului, dar saraca imi zicea continuu ca habar nu are de tracking number si alte cele. Cu siguranta, zilele acestea voi primi avizul respectiv, deoarece am mai patit odata asa. Trebuie sa mergi sa stai la coada sa-i trezesti si abia apoi te cheama sa-l ridici,dupa ce mai stai odata la coada. Parca sunt de pe alta planeta

  Reply
 2. Alexandra

  Exact aceasi problema o am si eu. Habar nu au ce inseamna „tracking number” (numar de urmarire a coletelor) si ma poarta in fiecare saptamana dupa colete, care defapt sunt ajunse in oficiul lor si de doua saptamani, insa lor le e prea lene sa le caute.
  Orarul este foarte prost de la 9 la 12, pentru cei care muncesc este foarte dificil sa-si ridice coletele in acest interval.
  Pacat ca in 2014 avem asa servicii inapoiate!

  Reply
 3. cristi

  dar nu mai folositi serviciile postei romane. Sunt firme private care le onoreaza la timp si le aduc acasa. daca va lacomiti la 10 lei asa patiti!

  Reply
  1. bogdan

   zi-mi tu o firma care-mi aduce colet din China. Si daca am face asa, ar insemna sa nu mai existe posta romana, care apropo, mai ametitule!!!!! este o institutie a statului care an de an merge pe minus si supravietuieste din banii nostri! NU AI TAI! ca daca ai contribui cu o suma considerabila la bugetul de stat, sigur nu ai mai gandi asa!

   Reply
 4. STEKO

  …hahahaha,posta romana!cu atlassib sau ,,privati”,un pachet ajunge in Romania in 3-4(max)zile din cel mai indepartat punct a Europei…si mai ieftin…cine mai foloseste ,,serviciile”postei romane?..

  Reply
  1. bogdan

   Sunt niste produse comandate din China si trebuie sa treaca pe la posta romana,deoarece provin dintr-un spatiu extra-comunitar,deci automat trebuie sa treaca pe la vama interna.

   Reply
 5. baimareanH

  Posta Romana :))))))) Ultima data cand am fost acolo am stat ca fraieru juma de ora la coada de 3 oameni ca tanti habar n-avea ce face si pe langa asta avea si figuri in cap, la intrebari nu stia sa raspunda sau raspundea in 2 peri, i-a trebuit sa scriu pe colet toata istoria umanitatii, habar n-avea care e dimensiunea maxima a unui colet si apoi au inceput sa traga cu calashu de am facut infarct… defapt batea una din toante cu stampila d’aia de lemn mostenita de la tovar’shu ceashca :))))

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2