Baimarenii pacaliti in supermarketuri. Bonurile, umflate la casa cu produse fictive

Family with child shopping fruitsUmbla vorba prin oras cum ca supermarketurile baimarene au decis sa ii ajute pe clienti sa-si imagineze ca sunt din nou in vremurile bune, cand isi permiteau sa umple cosurile cu multa usurinta si fara a se gandi la momentul in care isi golesc buzunarele in fata casei de marcat.

Cum puterea de cumparare a scazut semnificativ, singura solutie gasita de catre reprezentantii marilor magazine este sa umfle bonurile clientilor cu produse care se evapora ca prin minune, ramanand doar pe nota de plata.  Asa au aflat unii ca au nevoie de talpici, de exemplu, iar altii de servertele. Evident, ajunsi acasa, clientii au constatat ca produsele platite nu se regaseau in  plase, ci doar pe bonul emis la casa.

Se mai spune ca aceasta practica este bine pusa la punct, iar angajatii magazinelor updateaza doar bonurile clientilor care fac mai multe cumparaturi.

De ce nu iau baimarenii atitudine? La aceasta intrebare am primit si un raspuns:  “Nu le-am cerut socoteala, pentru zece lei. M-ar fi costat mai mult benzina. O sa fiu mai atenta data viitoare”, a spus o baimareanca.

Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. Lupul dacic

    Sa mai zica cineva ca ardelenii sunt mai corecti si mai cinstiti decat ceilalti romani….poftim, uite ce fac patroniid e supermarketuri de aici! Stati sa vedeti cum se fura la Unicarm…

    Reply
  2. petrec

    minte bolnava ai, daca poti crede ca un manager de supermarket poate “colabora” cu un casier pentru a insela clientii….

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1