Baimarenii, chemati sa participe la actiunea de ecologizare a barajului Firiza, demarata de Martisor (VIDEO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

gunoaie (2)Actiunea de curatare a gunoaielor din zona barajului Firiza continua duminica, 6 martie, de la ora 10.00. Aceasta are loc dupa ecologizarea desfasurata de Martisor, la care au participat presedintele interimar PNL Baia Mare, avocat Cristian Niculescu Tagarlas, impreuna cu voluntari ai Societatii Academice “Gheorghe Bratianu” si tineri cu dizabilitati din Centrul de Zi ASSOC Baia Mare.

Baimarenii care doresc ca lacul sa fie mai curat sunt asteptati la troita din parcarea mare (foto), de la ora 10.00. Pe langa entuziasm si chef de munca, voluntarii sunt rugati sa aiba la ei manusi, saci menajeri si o pelerina de ploaie.

Rezultatul actiunii de ecologizare care a avut loc de Martisor a fost unul cat se poate de concret. Mai exact, in doar doua ore, tinerii baimareni au reusit sa adune peste 20 de saci cu gunoaie, dintr-un singur loc de camping.

In cazul in care va ploua abundent, actiunea se va reprograma.

Andreea FAT

[youtube width=”700″ height=”344″]https://www.youtube.com/watch?v=ZbLRMkgArL8[/youtube]

gunoaie (1)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. Attila

  “Baimarenii pot participa” – de parca pana acum le era oprit. In alta ordine de idei:
  – baimarenii pot sa nu mai arunce gunoaie in zona barajului
  – baimarenii pot sa nu mai arunce gunoaie nicaieri in oras sau in imprejurimi
  – baimarenii pot in orice zi, la orice ora, fara nicio mobilizare, sa adune oricate gunoaie vor, de unde vor
  – in plus, baimarenii pot sa nu mai parcheze aiurea, sa nu mai injure in trafic, sa traverseze doar prin locuri marcate …
  Nimeni nu i-a impiedicat niciodata sa faca toate astea. Probabil au nevoie sa fie mai intai cetateni de rang superior ai unei fraudo-capitale cult-orale pentru a se comporta civilizat.

  Reply
  1. Attila

   Remarc favorabil schimbarea titlului stirii, din “baimarenii pot sa participe” in “baimarenii chemati sa participe”. Altfel, nimeni nu pricepe ce am vrut sa spun prin comentariul anterior. Felicitari deci autoarei!

   Reply
 2. dilau

  prietene tagarlas, pai nici macar 2 lei nu mai are pnl bm/mm – la pusculita – pentru a cumpara niste manusi si citiva saci de la un magazin chinezesc?.

  Reply
  1. dilau

   prietene de la butoane, o idee mai sus e o abureala care n-a vazut inca lumina zilei desi e scrisa acum 3 zile. sa inteleg ca iar v-a scapat?.:)))))

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *