Baimarenii Rohian Victor si Cosmin Zetea, campioni mondiali la Taekwon-do ITF, Inzell, Germania. Sportivii ajung astazi, acasa (GALERIE FOTO)

PNL


Sportivii Clubului Stiinta – Dragonul Baia Mare revin astazi acasa. Acestia au participat la Campionatul Mondial de Taekwon-do ITF care s-a desfasurat in orasul Inzell, din Germania, saptamana trecuta.

Astfel, pe langa aurul obtinut de Alexandru Ivasuc, argintul castigat de Beatrix Popa si bronzul Dorei Ivasuc, sportivii baimareni mai au patru medalii adaugate in palmares.

Rohian Victor si Alex Ivasuc sunt campioni mondiali cu echipa la tehnici speciale-juniori 1, Beatrix Popa este vicecampioana mondiala mondiala cu echipa tot la tehnici speciale-senioare, iar Cosmin Zetea este campion mondial la spargere forta cu echipa-seniori. De precizat ar fi faptul ca sportivii baimareni sunt pregatiti de antrenorul emerit prof. Dan Goron 6 dan, Goron fiind si unul dintre antrenorii Lotului National al Romaniei, Taekwon-do ITF.

Campionatul Mondial a reunit 1.234 de sportivi din 64 de tari. La finalul concursului Romania s-a clasat pe pozitia a V-a, locul I fiind ocupat de Argentina, II Polonia, III Noua Zeelanda si IV Norvegia. Tara noastra a fost urmata de sportivii din Federatia Rusa, apoi Germania, Finlanda, Irlanda, Ucraina si Slovenia. Statele Unite ale Americii s-a clasat pe pozitia a XII-a, iar in urma acesteia au fost Olanda, Ungaria, Canada, etc.

Mai multe informatii despre rezultatele sportivilor baimareni obtinute la Campionatul Mondial din Germania, puteti citi dand click pe link-urile de mai jos. Foto: Clubul Sportiv Stiinta – Dragonul Baia Mare. Text: Ana AVRAM

(FOTO)Baia Mare are un campion mondial la Taekwon-do ITF. Alex Ivasuc a cucerit medalia de aur, la Campionatul Mondial din Germania, la tehnici speciale

Taekwon-do ITF: Baimareanca Popa Beatrix, vicecampioana mondiala in Germania. Tanara este legitimata la Clubul Sportiv Stiinta – Dragonul Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1