Baimarenii, satui de rahatii lasati de cainii din oras

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Baimarenii se declara revoltati de modul cum arata acum orasul. Pe langa ca sunt gunoaie la tot pasul, pe langa ca orasul arata mai rau ca niciodata, acum baimarenii se declara nemultumiti de faptul ca sunt nevoiti sa paseasca zilnic in…noroc (a se citi rahat de caine). Unii dintre baimareni au trecut la masuri, afisand fel de fel de anunturi prin care ii avertizau pe proprietarii de patrupede sa nu isi lase animalele sa isi faca nevoile pe aleile din fata blocurilor unde locuiesc.

Politia Locala, cum este cazul strazii Cuza-Voda, a lasat si somatii, lipite pe stalpii de curent electric, avertizand proprietarii de caini ca sunt obligati, conform legii, sa adune mizeria lasata de animalele lor de companie. Numai ca nimeni nu spune de cainii comunitari care isi fac nevoile prin oras, unde apuca si fara a tine cont de nicio regula. Nu stim cui s-ar aplica amenda daca un astfel de caine ar fi prins „in flagrant”.

„M-am saturat sa vad pe trotuare rahat de caine. Acum trebuie sa fii atent sa nu calci in vreun rahat si sa il duci in casa. Eu stiu ca mizeria se strange dupa animal. Unde sunt autoritatile, sa ia masuri? E normal asa ceva? Cainii trebuie sa stea la curte, nu in apartament. Cainii de talie mare sunt problema aici”, spune Maria, o baimareanca din zona Semilunei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. Attila

  Si rahatii cainilor vagabonzi cine vreti sa ii adune? Sau credeti ca aia nu se rahatesc pe trotuare? 10 caini vagabonzi, care isi fac veacul in acelasi cartier, fac 10 rahati pe zi. Inmultit cu 60 de zile (decembrie si ianuarie), fac 600 de rahati, bine conservati de frig, care acum se dezgheata.
  Asa ca, inainte de a acuza proprietarii de caini, faceti un mic recensamant canin prin zona in care stati. Apoi faceti calcului de mai sus. In final, puneti mana pe lopeti si curatati-va trotuarele. Iar daca aveti curaj, prindeti javrele si duceti-le pe strada Luceafarului.

  Reply
 2. MasterTM

  Ar trebui ca toti cei care au caini sa plateasca o taxa la primarie. Ca si abonamentul de parcare. Si atunci cineva va curata dupa cainii lor. Nu am vazut ca stapanii cainior sa curete rahatul de pe strada. Santem necivilizati.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2