Băimărenii sunt așteptați la Teatru. Vineri se joacă spectacolul ”Hai că nu e Cernobîl”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, 02 octombrie, și duminică, 04 octombrie, de la ora 19.00, după aproximativ 7 luni, pe scena Teatrului Municipal Baia Mare se joacă, din nou, spectacolul ”HAI CĂ NU E CERNOBÎL”, textul și regia semnate de Norbert Boda.

Ana Liliana Ilea, despre piesă: ”Poluarea cu cianură și metale grele, din urmă cu două decenii, a căzut azi în uitare. Aproape o sută de tone de cianură procesată s-au vărsat în împrejurimi, ajungând în râuri, în Dunăre și poate chiar în Marea Neagră. O problemă gravă, care a fost expediată. Care au fost efectele asupra populației? Nu știm nici acum. HAI CĂ NU E CERNOBÎL tratează acest accident ca pe o farsă tragică, cu un umor reținut, și ridicând multiple semne de întrebare. Un spectacol hrănit din filonul neputinței în fața dezastrului și care ne reamintește că istoriile se repetă atunci când le uităm.”

Spectacolul se joacă în sala mare cu publicul pe scenă. Durata este de 80 minute, iar prețul unui bilet este de 20 lei/redus 10 lei.

Sâmbătă, 03 octombrie 2020, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la spectacolul pentru copii ”Punguța cu doi bani”, după Ion Creangă, regia Liviu Steciuc. Spectacolul prezinta peripeţiile unui cocoş izgonit de-acasă, fiindcă nu făcea ouă. Mijloacele tehnice ingenioase, originalitatea păpuşilor ale căror dimensiuni cresc şi descresc pentru a le sugera spectatorilor profunzimea peisajului sau, pur şi simplu, importanţa unui anumit moment. Durata este de 60 minute, iar prețul unui bilet este de 7 lei.

Vineri, 09 octombrie, de la ora 19.00, adulții sunt invitați la ultima premieră a spectacolului ”Nevrozele sexuale ale părinților noștri” de Lukas Bärfuss, regia artistică Tudor Dreve. Durata piesei este de 80 minute. Prețul unui bilet este de 20 lei/redus 10 lei.

Ana Liliana Ilea: ”Mama Dorei decide să îi sisteze medicația fetei cu tulburări de comportament. Cunoașterea de sine începe odată cu trezirea sexualității pentru tânăra Dora. Din acest moment, impulsurile vor răbufni cu intensitate în psihicul ei necenzurat. Dora își va trăi viața condusă de senzații.”

Informații și rezervări se pot face la tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși).

Programul rezervărilor telefonice:

Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Spectatorii sunt rugați să se prezinte cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului. Totodată masca este obligatorie, la fel și distanțarea socială. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, angajații Teatrului vă roagă să rămâneți acasă.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole