septembrie 22, 2019

Baimarenii sunt invitati la spectacol. Piesa “PLEX” in interpretarea si regia actorilor Andrei Dinu si Andrei Stan

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2


Sambata, 23 februarie, de la ora 19.00, baimarenii sunt invitati in Sala Studio la o noua reprezentatie a spectacolului PLEX, cu un scenariu bazat pe texte de Eric Bogosian, in interpretarea si regia actorilor Andrei Dinu si Andrei Stan. Invitatul special este Alexandra Vanci. Spectacolul se joaca la sala studio, iar durata este de 75 de minute, fara pauza.
Mircea Morariu, Adevarul, despre spectacol: ”Poate ca limbajul uneia sau alteia dintre secvente (in majoritate scurte monodrame) sa socheze fiinte ceva mai pudibonde. Care insa, inainte de a da drumul unor vehemente proteste, ar face foarte bine sa mai reflecteze daca nu cumva cele cateva cuvinte care nu prea si-ar afla locul sub cupola Academiei nu fac parte din ideea si estetica montarii. Se perinda prin fata noastra tot felul de personaje ce vor sa pare trendy, extrem de degajate, foarte putin atente la reguli sau coduri. Intreg acest joc al aparentei este insa parte a manipularii zilnice la care ne supun reclamele, televiziunea, scoala, biserica.

Ne jucam de-a bunastarea spre a face jocurile consumatorismului, simulam compasiunea si empatia din cine stie ce interese meschine, ascultam cotidian discursuri foarte bine tintite si care fac jocuri murdare. Andrei Dinu si Andrei Stan au reusit sa dea consistenta fiecaruia dintre personajele asumate, sa deseneze crochiuri pline de efect, sa confere identitate stilistica clara fiecarei secvente, sa inlature orice risc de instaurare a monotoniei.”

Spectacol nu este recomandat persoanelor sub 15 ani!

ZiarMM.ro

Reclame home 1
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *