Băimărenii trag semnale de alarmă. Primarul, nimic…meditează!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Băimărenii trag semnale de alarmă cu privire la diverse neregulile care se întâmplă în oraș. Aceștia semnalează problemele pe pagina de Facebook a primarului însă Cătălin Cherecheș nu are nicio reacție.

Astfel, de la mizeria din cartiere și până la problemele cauzate de către țiganii de pe Pirită sau cei de la Combinat, toate îi sunt reclamate edilului băimărean, iar acest lucru ne arată că orașul nu e chiar așa cum este etalat de către conducerea Primăriei Baia Mare. Chiar și așa, acestor oameni, nu le răspunde nimeni.

Iată ce scriu o parte din locuitorii urbei pe pagina oficială a primarului Cătălin Cherecheș:

Doina Saraz: ”Ocupăte de cartierele orașului că toate sunt murdare. Nu s-a mai curățat și măturat Vasile Alecsandri gardurile nu sunt tăiate spațiile verzi sunt sub orce critică, nu s-a mai asfaltat printre blocuri nu s-a mai făcut nimic în acest cartier. Si în acest cartier stau oameni care plătesc taxe și impozite aduceți-vă minte că a-ți fost ales și de acești oameni.”

Vera Tura: ”Stati atent Domnule Primar cu toate cartierele !! Vasile Alecsandri- Marasesti nu se mai curata nimic. Eu taxele le-am platit în Ianuarie nu faceti nimic cuprindeti toate cartierele sa nu apara contradictorii ! Faceti ceva pt tot orasul nu numai unde faceti concerte si spetacole!!”

Neli Petrule: ”D-LE PRIMAR O PROBLEMA FFF GRAVA ESTE STR GRANICERILOR. VA RUGAM LA TRECERILE DE PIETONI SA FIE SEMAFORIZATE CU BUTON PT PREVENIREA ACCIDENTELIOR SE CIRULA CU VITEZA NU SE ACORDA “PRIORITATE PT COPIII” ESTE O URGENTA MULTUMIM.”

Paul Nagy: ”Pentru o viata mai buna si sigura pentru baimareni,va rugam sa securizati trecerile de pietoni de pe strada Vasile Alecsandri (sensul spre Piata),mai ales in zona celor doua locuri de joaca,gradinite si Sc. Lucian Blaga,locuri de joaca ABSOLUT deloc protejate.Va reamintesc ca exista reglementari (max 30 km/h si Atentie Copii!),doar pe un sens de circulatie,de la jumatatea strazii find altfel reglementata circulatia,ceea ce ii pune in pericol atat pe seniori cat si pe cei mici,angajati in traversare. Daca tot se fac locuri de joaca,unele neingradite,altele cu gard viu pana in strada ( scade vizibilitatea celor angajati in traversare),e nevoie ca cineva sa se gandeasca si la siguranta,mai ales a celor mici.Iar acolo unde Parcul de joaca este intre doua sensuri doar o functionarime iresponsabila ( sa nu zic decidenti idioti) poate sa nu reglementeze atentionari si reglementari de viteza.”

Florentina Baban: ”Ce mai trebuie să plătim? De ecologizare și curățenie nu mai este nevoie ? De cind cu noua reglementare a Drusalului nu se mai golesc tomberoanele decît din “An în Paști “.Ce să mai vorbim de trotuarele dintre blocuri , sunt toate măcinate , pericol pentru copii și vîrstnici. Mai puneti taxă pe aer și nimiciți-ne de tot.Vreau să fiu cît se poate de decentă dar personal nu cred că este o soluție salvatoare.”

Veronica Sabou: ”Aloooo Domnule primar pe Electrolizei cand se face curatenie traim ca intr_un grajd locuim si romani nu numai romi Electrolizei scandaluri tot timpul galagie aloooo politia nu putem dormi noaptea de atata muzica si galagie va rugam sa luati masuri Domnule primar ,politia etc..”

Bogdan Gigi Dico: ”Toaletarea copacilor domnilor. Intra cregile copacilor in casa oamenilor (…).”

Szekely Levente: ”Am vrea și pe strada Ariesului un parc pentru copii sau un teren unde sar putea juca cu mingea sunt foarte multe mașini teren este dar iarba e până în genunchi ne-au promis că vor veni să o taie și tot așa e iarba tot creștere doar promisiuni.”

Nistor Maria: ”Va rog mult D-le primar pe CUZA VODA8/A trimiteti o echipa ,si-au curatat gradinile si au ,pus toata mizeria langa geamul meu ,deja a devenit groapa de gunoi va rog urgent sa luati masuri.”

Elena Claudia: ”Bună ziua am dori și pe str Granicerilor de la senter Nemeș la blocurile 73,75 și 77 loc de joacă pentru copii și iluminat stradal de sărbătorile de iarnă mulțumesc.”

Avram Livia: ”Oare pe BRANDUSELOR. CUM AR FI SA TREACĂ UN AUTOBUS SI PE LA NOI CA STATIA DE LA BERARIE ESTE FOARTE DEPARTE DE NOI ASTIA DIN BRANDUSELOR 31 IN JOS !”

Kis Ioan: ”Asta este campanie electorală. Au trecut ani și nu s-a rezolvat nimic în legătură cu parcările de reședință. În cartierul Săsar care este uitat de actualul primar este jale. Nici pe trotuare nu mai poți circula de mașinile parcate.”

Rămâne de văzut dacă și în acest an, primarul Cătălin Cherecheș va ”colinda” cartierele băimărene pentru a sta de vorbă cu oamenii în ideea de a le face promisiuni electorale. Poate așa vor primi un răspuns cei care fac sesizări pe pagina de Facebook a edilului, chiar dacă nu se va rezolva nimic în acest sens.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

2 Comments

  1. Lipan ileana

    Pe str GARii s-au tăiat gardurile de două săptămâni și ne împiedicăm in crengi pe trotuar nu le-a dus nimeni ,chiar așa bătaie de joc?Vitalul zice că nu-i treabă lor matura pe lângă ele ,cei care au tăiat gardurile le-au abandonat și zac pe trotuare.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2