Baimarenii trag semnale de alarma. Romii nu pot fi opriti. Autoritatea locala doarme. Cartierele sunt invadate de mizerii! (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Cu totii stim ca romii veniti, “de peste mari si tari”, pe raza Municipiului Baia Mare reprezinta in ochii autoritatii locale voturi valide atunci cand se apropie alegerile si mai stim si ca dupa alegeri acesti romi conteaza mai putin insa chiar si asa executivul Primariei Baia Mare ar trebui sa se gandeasca la o solutie viabila dat fiind faptul ca in cadrul Politiei Locale exista un departament care se numeste Mediu. Si cum pe angajatii Politiei Locale ii vedem doar prin parcari, uneori, si in rest deloc, acestia ar putea da cate un “tur” prin zonele cu probleme pentru ca cetatenii sa se simta ocrotiti, iar romii imprastiati atunci cand sunt in preajma containerelor si a pubelelor.

Tot mai multi baimareni ne semnalizeaza faptul ca zonele, in care sunt depozitate gunoaiele menajere, sunt invadate de romii, care scot mizeriile si le imprastie, iar zonele respective devin adevarate focare de infectie atat pentru copii cat si pentru adulti.

Un astfel de caz ne-a fost semnalat in spatele blocului cu nr. 97 de pe strada Granicerilor, chiar langa brutaria dintre blocuri.

P.A.: “Am o nedumerire, in zona intersectiei strazilor Granicerilor si pasunii, exista niste tomberoane de gunoi vandalizate zilnic de catre țigani. E o mizerie de nedescris. Intreb: Reprezentantii Primariei nu verifica aceste locuri? Sunt niste focare de infectie atat pentru adulti cat si pentru copii.”

Aceeasi situatie ne-a fost semnalata si la periferia orasului unde zona de depozitare a gunoaielor menajere a fost amplasata in apropierea intersectiei Motorului cu Margeanului.

L.A.: “Vin romii si scot gunoaiele. E infiorator ce lasa in urma lor si nimeni nu face nimic. Efectiv containerele si pubelele sunt luate cu asalt. Situatia a scapat de sub control. Cartierele sunt invadate de ei, la propriu. Fac prapad.”

Nici zonele centrale nu sunt “iertate” de acesti romi.

C.C.: “Aceste fotografii sunt facute in zona centrala unde platim maxim de taxe! Ultima imagine demonstreaza ca deja este si wc public! Este o strada sufocata de gunoaie, putore, pe unde circula copii la scoala si la camin! Iar noi locuim in aceste cartiere de ani de zile fara sa ne asculte nimeni. Acesta este orasul in care traim zi de zi si nu arata asa cum il lauda unii in postarile pe care le fac pe Facebook!”

Pe aceasta cale, solicitam executivului Primariei Baia Mare sa ia masuri deoarece are parghiile necesare pentru rezolvarea acestor probleme.

Foto: P.A., D.M.-FB, C.C.-FB, L.A. // Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Justitiar verde

  Angajatii de pe masinile de transportat gunoaie colaboreaza cu tiganii care dau iama in aceste recipiente. Normal acestea au sigurante de inchidere. Doar daca sunt lasate deschise sigurantele pot fi rasturnate recipientele.

  Reply
 2. Un locatar

  Pe str Grănicerilor in stația de autobuz sunt două bănci pentru călătorii care așteaptă autobuzul dat din păcate nu pot din cauza unor femei de etnie romă care stau pe bănci mănâncă semințe beau cafea și diverse mâncăruri și ambalajele le aruncă pe jos dar culmea aceste femei locuiesc în prima scară din blocul 101si încă un aspect lângă Profi tot din cartierul V.Alecsandri este un spațiu verde unde doar câini cu stăpân se plimba și își fac necesitățile nu vezi o patrulă să patruleze in zona , garaje până bine care nu le folosește deoarece mașină tot în spatele blocului o parchează sau le închiriază nimic nu se mai respectă.

  Reply
 3. Jeni Iura

  Si la Meda nu se mai poate locui din cauza tiganilor care fac prapad pe unde trec, ne injura, toata vara ne-au terorizat cu strigate, injurii, mizerii, nu poti sa le zici nimic pt. ca risti sa-ti sparga geamurile, asa multi nu au fost nici-o data in zona. As ruga pe cei care hotarasc…sa se desfinteze, bancile din fata magazinului ” Ferma zootehnica”, magazinele pe partea cu Dragos Voda, stau toata ziua si noaptea pe banci si nu se poate povesti ce este la gura lor.Cred ca nu pasa nimanui , nu suntem aparati de loc, nu mai am incredere ca cineva va face ceva….Multumesc ca m-ati ascultat!

  Reply
 4. Misu

  Așa zisi polițiști locali sunt tari doar ptr românii care plătesc taxe și impozite,in fata romilor tac și suna la politie sa vina să îi apere.La 8000 de lei salar ,norma de hrană și tichete vacanta plus premii chiar vreți să facă așa de multe?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole