Baletul din Kiev va sustine spectacolul “Lacul lebedelor” la Teatrul Municipal Baia Mare si nu la Casa de Cultura. Afla aici, ziua spectacolului, dar si de unde poti cumpara biletul

Reclame home 1
Reclame home 1

Teatrul Academic Municipal de Opera si Balet din Kiev avea programat pentru data de 4 decembrie 2019, un spectacol la Casa de Cultura din Baia Mare. Datorita conditiilor improprii, care puneau in pericol siguranta si sanatatea balerinilor si a spectatorilor, Directia de Sanatate Publica Maramures a decis sa suspende activitatea in imobil.

Intreruperea acestor activitati nu s-a facut doar pentru aceasta reprezentatie ci si pentru altele, care urmau sa se desfasoare acolo. Trebuie sa stiti totusi ca de la acest spectacol a pornit totul dupa ce ZiarMM.ro a publicat un articol, pe care il puteti citi dand click pe link-ul de mai jos, in urma caruia autoritatile s-au autosesizat inclusiv Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Maramures si Electrica SA, ultima desfasurand un control in aceasta dimineata, 23 octombrie 2019.

In acest context, organizatorii spectacolului “Lacul lebedelor” au fost nevoiti sa caute o alta locatie. Astfel, s-a ajuns la Teatrul Municipal din Baia Mare.

Florin Barbu, administrator ticketstore.ro a declarat pentru ZiarMM.ro faptul ca reprezentatia va ramane sa se desfasoare tot pentru ziua de 4 decembrie 2019 si ca, in zilele urmatoare, se vor pune bilete in vanzare inclusiv la casieria teatrului.

Florin Barbu, administrator ticketstore.ro: “Spectacolul de balet “Lacul Lebedelor” programat pentru data de 4 decembrie 2019 s-a mutat la Teatrul Municipal Baia Mare, acesta fiind anulat la Casa de Cultura a Sindicatelor. Sala mare a fost disponibila si s-a facut contractul. Piesa va avea loc tot pe data de 4 decembrie 2019, de la ora 19.00. Deocamdata biletele se pot procura doar on line de pe ticketstore.ro si urmeaza ca in decurs de doua-trei zile biletele sa ajunga fizic si la casieria Teatrului Municipal Baia Mare.”

Pretul unui bilet a crescut de la 120 de lei, la 150 de lei. Cei care au cumparat deja bilete, pentru spectacolul care trebuia sa aiba loc la Casa de Cultura, acestea raman valabile.

Florin Barbu: “Deoarece locurile sunt mai putine ca si la Casa de Cultura, dar si datorita faptului ca inchirierea salii este mai scumpa, pretul unui bilet a crescut de la 120 de lei la 150 de lei. Pentru cei care au deja biletele cumparate vom incerca sa le pastram biletele si sa le gasim locuri cat de cat similare cu cele care trebuiau sa le aiba la Casa de Cultura.”

Daca vor fi solicitari peste numarul de locuri, exista posibilitatea ca spectacolul sa mai aiba inca o reprezentatie.

Florin Barbu: “In functie de solicitarile pe care le avem, pana la inceputul lunii noiembrie, nu excludem varianta unui al doilea spectacol al baletului din Kiev.”

Baletul din Kiev, faimos in intreaga lume

Spectacolul este organizat de Ticket Store Romania si Colossart Production din Elvetia si este pus in scena de catre Teatrul Municipal de Opera si Balet din Kiev, coregrafia fiind semnata de Valerii Kovtun.

40 de balerini sunt implicati in cele doua piese, respectiv in “Lacul Lebedelor” si “Spargatorul de nuci”, piese care sunt desfasurate prin acest turneu si care s-au derulat deja in Japonia, Italia, Germania, Austria, Elvetia si Ungaria.

“Lacul lebedelor” este o piesa de balet care se desfasoara in 4 acte fiind pusa in scena pe muzica lui Piotr Ilici Ceaikovski. Solisti ai spectacolului vor fi prim-balerinii Olga Golitsa, Oxana Bondarenko (Odette/Odile) si Denis Nedak, Fedir Zarodyschev (Siegfried).

Faimos in intreaga lume, Ansamblul de balet al Teatrului Municipal din Kiev a fost fondat in anul 1980 de celebrul coregraf din fosta URSS Vahtang Vronskii.

In 1990, Baletul Clasic din Kiev a participat la cel mai mare festival de dans din India, iar in 1991 a urcat pe scena Festivalului George Enescu, la Bucuresti.

Revenim cu detalii pe acest subiect.
Ana AVRAM

Casa de Cultura-Baia Mare: “Lacul lebedelor” se va tine in miros de mucegai, frig si wc-uri ioc, la 120 de lei biletul. Balerinii din Kiev vor avea un soc

S-a inchis Casa de Cultura din Baia Mare! Inspectorii DSP Maramures au suspendat activitatea. Mucegaiul, mizeria si toaletele i-au lasat “muti” si pe inspectorii OPC Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole