Balul Bobocilor la Colegiul Economic “Nicolae Titulescu” (Video)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Babul-Bobocilor 2014Elevii Colegiului Economic “Nicolae Titulescu”au sarbatorit Balul Bobocilor, sambata, la Casa de cultura.

Deghizati in ursi panda, concurentii au trecut probe de dans, proba chinezeasca, dar si cea de originalitate. La sfarsit au fost toti premiati de catre juriu format din sapte membri printre care se afla si castigatorul emisiunii “Dansez pentru Tine” sezonul 14, Razvan Marton.

Miss si Misster Panda au fost desemnati Patricia Onea si Thomas Vanyi, locul II le-a revenit lui Eduard Decebal si Georgianei Valea, iar locul III a mers la Darius Blaga si Iulia Bujor.

Bobocii au ramas multumiti de cum s-a desfasurat balul si au zis ca a fost asa cum si-au dorit.

“Toti am fost acolo, unul pentru altul. Am trecut peste micile divergente si am sarbatorit impreuna reusita”, a comentat coordonatorul evenimentului, Luca Sampetrean, pe pagina sa de facebook.

Desi nu au avut sprijinul conducerii colegiului, elevii s-au descurcat atat de bine, incat chiar daca era foarte frig, au avut o sala plina se sustinatori.

“E usor sa critici dar sa nu ridici nici un deget”, a declarat unul dintre bobocii Colegiului Economic Nicolae Titulescu.

Detalii de la eveniment vedeti in materialul video de mai jos.

Irina ROGOJINA

Foto: Emil Kasa

Video: Dragos Danciu

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2