Balul caritabil Banut pentru Sufletel 2017 va avea loc in data de 16 decembrie

Reclame home 1
Reclame home 1

Intr-un decor magic, specific iernii, Balul caritabil Banut pentru Sufletel 2017 va avea loc in data de 16 decembrie, incepand cu ora 17:00, la Restaurantul La Fontana, aniversand astfel editia cu numarul XV a proiectului cu cea mai indelungata traditie in cadrul Rotaract Club Baia Mare.

Fondurile stranse in urma acestui eveniment vor fi directionate spre renovarea si igienizarea Casei de Tip Familial Grivitei din Baia Mare, fiind astfel al treilea proiect de acest gen, reusind cu brio la primele doua sa  transformam spatiul de locuit in unul mai cald, mai prietenos si mai propice pentru orice copil, fiind tot mai aproape de ceea ce noi numim „acasa”.

Ne luam angajamentul in fata celor care ne vor fi alaturi ca le vom oferi o seara plina de surprize, incarcata de emotie, dar si de voie buna, si toate acestea pentru a sustine o cauza deja devenita traditie pentru noi, ducand mai departe conceptul  „Renovam o casa, daruim acasa”. Pentru cei ce pot sustine cu adevarat actiunile de caritate, dorind sa investeasca in fapte bune sunt asteptati la balul nostru, intr-un decor unic,cu gustari alese, o tombola cu multe premii, licitatie, multe momente surpriza si in acelasi timp inedite.

Participarea se face pe baza unei invitatii achizitionate inainte, in urma unei donatii de 150 de Ron. Pentru detalii legate de participarea la „Balul Caritabil Banut pentru Sufletel”, va rugam sa luati legatura cu membrii Clubului Rotaract  Baia Mare sau pe pagina de facebook a clubului: www.facebook.com/RotaractClubBaiaMare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole