Banca Mondiala, preocupata de starea drumurilor din Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Banca Mondiala, in colaborare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) deruleaza in prezent un proiect de asistenta tehnica, prin se urmareste armonizarea cadrului investitiilor publice finantate de la bugetul de stat, cu procedurile si criteriile de selectie aplicabile proiectelor europene.

Sunt vizate in special investitiile derulate prin Programul National de Dezvoltare Locala –PNDL.

Prin urmare, expertii Bancii Mondiale au demarat un amplu proces de analiza menit sa afle in ce masura fondurile disponibile prin intermediul programelor cu finantare europeana si al celor cu finantare de la bugetul de stat pot fi alocate pentru proiecte prioritare, inclusiv pentru cele de reabilitare/modernizare a drumurilor judetene.

In acest sens, Consiliului Judetean  Maramures a trimis o situatie la zi a starii drumurilor judetene.

„Situatia pe care am trimis-o imediat ce ne-a fost solicitata va folosi expertilor Bancii Mondiale pentru a cunoaste si a intelege mai clar nevoile de investitii in infrastructura rutiera a judetului nostru. Asa cum ni s-a prezentat si in solicitarea primita, datele vor ajuta la fundamentarea propunerilor Bancii Mondiale privind criteriile de selectia a proiectelor finantate prin Programul National de Dezvoltare Locala.

Tocmai am primit raspunsul domnului Marcel Ionescu-Heroiu – coordonatorul Programului de Dezvoltare Regionala al Bancii Mondiale, care afirma ca informatiile trimise de noi sunt foarte importante si utile si ca spera intr-o colaborare viitoare cu Consiliul Judetean Maramures. Dansul apreciaza, de asemenea, promptitudinea si profesionalismul colegilor care au intocmit si trimis materialele solicitate”, afirma Zamfir Ciceu, presedintele Consiliului Judetean Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *