Bani de la CJ Maramures pentru organizarea ”Targului de Voluntariat 2017”

Povestea Targului de voluntariat a inceput in  anul 2011 ca o activitate a proiectului ”Voluntar impotriva discriminarii” implementat de Fundatia de Voluntari Somaschi in parteneriat cu asociatia Centrul pentru Dezvoltarea Durabila Greentin.

De atunci, initiatorii si ONG-urile locale au continuat sa implementeze activitatea fara vreun sprijin din partea autoritatilor locale. Scopul Targului de Voluntariat este de a promova voluntariatul, oferta organizatiilor participante oferind tineretului si nu numai, o alternativa de petrecere a timpului liber contribuind la dezvoltarea societatii civile. In medie, la Targ participa 25 de organizatii, majoritatea locale si peste 500 de voluntari, conform unui comunicat de presa al CJ Maramures.

Bogdan Ilutiu, presedintele Fundatiei de Voluntari Somaschi a inaintat o solicitare de sprijin financiar Consiliului Judetean Maramures aratand ca, in acest an, doresc ca la Targ sa li se alature si sa se promoveze si alte organizatii din judet. In urma acestei cereri, consilierii judeteni au aprobat, la ultima sedinta din luna iulie a Consiliului Judetean, alocarea sumei de 5.000 de lei din rezerva bugetara a judetului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1