Bani mai multi din credit pentru drumul Baia Sprie-Barsana

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

drum-baia-sprie-06Consilierii judeteni maramureseni au aprobat suplimentarea cu suma de 12.900.000 lei, din creditul bancar accesat de CJ, pentru realizarea drumului Baia Sprie-Barsana.

Din acelasi credit au fost reduse sumele pentru sistemul de management integrat al deseurilor (cu 9.000.000 lei), alti 1.900.000 lei au fost retrasi din proiectul “Masuri de management privind cresterea gradului de informare si constientizare din Parcul National Muntii Rodnei” si alti 2.000.000 lei de la proiectul “Cresterea capacitatii de management si de raspuns in cazul dezastrelor naturale in zona transfrontaliera”.

“Avem o necesitate mai mare de a face o tragere in ceea ce inseamna finalizarea drumului Baia Sprie-Barsana si o sa avem in viitorul imediat apropiat o tragere pe ceea ce inseamna circuitul bisericilor pentru ca acolo vom avea inca o suma de completat.

Important este ca sa asiguram fluxul financiar, resursa este, astfel incat sa avem cash flowul asigurat pana la finele acestui an, urmand ca in anul viitor sa facem acele trageri care vor fi necesare pentru finalizarea proiectelor si lucrarilor executate in 2016”, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Zamfir Ciceu.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *