Banicioiu: Vor pleca toti pacientii, indiferent ca sunt asigurati sau nu

banicioiuPacientii care au nevoie de tratament in strainatate vor fi transferati indiferent daca sunt asigurati sau nu, a declarat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, precizand si ca toate costurile aferente transportului si tratamentului vor fi suportate de catre stat, scrie realitatea.net.

“Vor pleca toti pacientii, indiferent daca sunt asigurati sau nu”, a declarat, pentru Mediafax, Nicolae Banicioiu.
Ministrul Sanatatii a precizat si ca toate costurile aferente transportului si tratamentului pacientilor transferati in clinicile din strainatate, la recomandarea medicilor, vor fi suportate de catre autoritatile romane, indiferent de calitatea de asigurat a pacientului.

Ranitii in incendiul de la Colectiv care pot suporta transferul la clinici din strainatate vor fi transportati si cu un avion al NATO, aeronava putand efectua deplasari intr-un timp de doua ori mai scurt decat avioanele romanesti, a precizat ministrul Apararii, Mircea Dusa. Sprijinul NATO vine la solicitarea autoritatilor romane.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Dumitru Aurelia Pop

    Pana acum n-ai văzut si n-ai știut ca sistemul sanitar românesc este incapabil de o asemenea criza ?????Tot ai clamat ca avem tot ce trebuie pt a face fata si au murit oameni datorită incapatanarii tale incapabilule !!!! Pleacă unde si-a încărcat Mutu iapa si lăsa sănătatea pe mâinile profesioniștilor bolsevicule incompetent !!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1