Bannerele de pe sediul PSD Maramures, taiate. Traian Basescu, principalul vinovat, spune Zetea (VIDEO)

home camp2
home camp2
home camp2

Bannerele afisate pe sediul PSD Maramures din Baia Mare au fost taiate in mai multe randuri in ultimele zile.

Camerele de supraveghere au surprins sambata noaptea o femeie, care a taiat cele doua afise.

Reprezentantii PSD au facut plangere la politie, cat si la Parchet.

“In ultimele doua saptamani, bannerele au fost deja vandalizate de trei ori, amandoua. Sambata noaptea, conform inregistrarii, o domnisoara a taiat primul banner care era taiat si cel de-al doilea, care era refacut. Am facut plangere la politie, am facut plangere penala la Parchet pentru distrugere, ne-am constituit parte civila si le-am pus la dispozitie inregistrarile video. Asteptam ca politia sa-si faca datoria”, a spus Gabriel Zetea.

Intrebat daca banuieste pe cineva de aceste fapte, Gabriel Zetea afirma ca totul este cauzat de politica dusa de Traian Basescu in ultimii 10 ani.

“Suspectez politica facuta in ultimii 10 ani de Traian Basescu in Romania, politica de scandal, de dusmanie si invrajbire a societatii romanesti. Asta este rezultatul, mai ales ca si la alegerile europarlamentare materialele PSD au fost distruse de catre partidele adversare, dar noi nu suntem dusmanii nimanui. De fiecare data cand ei o sa le taie, noi o sa le punem inapooi”, a adaugat Zetea, pentru ZiarMM.ro.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

6 Comments

 1. chioru

  Domnule presedinte Gabriel Valer Zetea, va inselati amarnic. Nu tovarasul Base e de vina. Ci ofiterul sub acoperire ascuns sub fusta lui Nuti a taiat banner-ul. Si stiti de ce? De ciuda…!

  Reply
 2. schiopu

  Eu cred ca Dolha a taiat bannerele. Iar acum avand remuscari vrea sa intre in greva foamei. Si cred ca a folosit caterul excitat din dotarea pantalonilor…

  Reply
 3. dilau

  mai zetea, baia mare/ maramuresul a fost cam tot timpul al opozitiei, eu zic sa te reobisnuesti cu idea.ati spart pnl-ul din interior – din exterior n-ati fi avut nici o sansa – dar lucrurile incep sa revina la normal chiar daca kake este de partea voastra.stai pe aproape, cit de curind o sa vezi ca am dreptate.

  Reply
 4. mihai

  alo..domnu zetea …esti plecat cu pluta rau …..de ce nu vorbiti de oameni la care le ati creea locuri de munca….poate uu dintre cei 1.000.000 de oameni la care le -ati dat de lucru?

  Reply
 5. justitiar

  baieti e groasa, un specialist de la servicii spune ca personajul care taie bannerul cu un cutter tocit e Adelina Maries. Se poate domnita?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *