“Banut pentru sufletel”. Concert caritabil Maria Raducanu, in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

copil la geam, privind ploaiaSambata, 20 decembrie, la Teatrul Municipal Baia Mare, incepand cu ora 18:00, va avea loc spectacolul caritabil cu strangere de fonduri „Banut pentru sufletel”, organizat de catre Rotaract Club Baia Mare.

Proiectul, considerat cel mai longeviv din cadrul clubului Rotaract,  este la a XII-a editie, iar cu aceasta ocazie, baimarenii sunt asteptati in numar cat mai mare pentru a petrece o seara plina de surprize. Si, fiind un eveniment caritabil, invitatii vor avea ocazia sa faca si un gest frumos inainte de Sarbarorile de Iarna.

Biletele deja pot fi procurate de la Teatrul Municipal Baia Mare, de la membrii Rotaract Club sau chiar la intrare. Costul unei invitatii consta intr-o donatie de 25 lei.

Banii colectati in urma evenimentului vor fi donati pentru dotarea cu o centrala termica pe lemne, de care vor beneficia cei 65 de copii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani, elevi la Scoala Generala din Tulghies, comuna Miresul Mare, din judetul Maramures.

Programul include muzica live marca Maria Raducanu, dar si o licitatie de arta (la care participa artisti care fac parte din clubul Rotaract Baia Mare, absolventi ai facultatilor de arte si lucrari realizate manual de catre copii de la scoala din Tulghies), un Targ de Craciun, inmanarea burselor Rotary, plus un moment surpriza.

Irina ROGOJINA

banut pentru sufletel concert maria raducanu baia mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2