BARAJ LIGA A III-A – Lăpușul Târgu Lăpuș, bătut crunt de CSM Sighet

Reclame home 1
Reclame home 1
Finala de calificare la barajul pentru promovarea în Liga 3 disputată astăzi, 28 aprilie, în Baia Mare a oferit un meci pe cinste. La finalul minutelor regulamentare de joc CSM Sighetu Marmației s-a impus cu scorul de 3-0 în fața FC Lăpușul Târgu Lăpuș. În urma acestui scor sighetenii s-au calificat astfel la barajul pentru promovarea în Liga 3.
Sighetenii au început bine partida, dovadă și scorul de pe tabelă de la pauză, scor 1-0. Cu atât mai mult cu cât sighetenii au băgat mingea în poarta lăpușenilor după doar 10 minute de joc. A doua repriză a adus un penalty pentru Club Sportiv Municipal Sighetu Marmației, respectiv golul cu numurul trei și implicat câștigarea finalei, CSM Sighetu Marmației devenind noua campioană a județului Maramureș.
FOTO AJF Maramures
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Bud

    Buna ziua. As dori sa distribuiți și neregulile existente la acest turneu organizat de către echipa din Sighet. Ar fi frumos în calitate de gazetar sa spuneți ca primul meci dintre Barsana și Ocna s-a terminat în minutul 30 și sa explicați motivul pentru care s-a întâmplat asa ceva. Ar fi corect dacă ați verifica și faptul ca cei de la Barsana nu aveau făcute testele Covid înaintea debutului primului meci. Ce spuneți? Nu ar fi mai interesant un asemenea articol? Și adevărat pe deasupra!
    Apropo: expresia „A mâncat bataie” nu prea își are locul printre gazetarii profesioniști și obiectivi.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole