Barajul de la Firiza, plin de gunoaie. Baimarenii sunt revoltati si cer autoritatilor sa ia masuri

gunoaieOdata cu venirea primaverii, pe Barajul de la Firiza ies la iveala gunoaiele. Care nu sunt deloc putine si nu reprezinta un motiv de mandrie pentru baimareni. PET-uri, tot felul de alte gunoaie aruncate de catre oameni care nu fac decat sa dea dovada de lipsa de civilizatie.

Imaginile “groazei” au aparut si pe internet, pentru a fi vazute de o lume intreaga. “Am venit la baraj sa ma relaxez un pic, dar cand am ajuns am vazut ca e plin de gunoaie. Acum ca nu mai e inghet, se vad foarte bine aceste gunoaie. Nu stiu cine ar trebui sa le adune. Ca vad ca numai cand e actiunea aceea de adunare a gunoaielor, se mai strang si de aici. Si noi bem apa din baraj. Chiar nu ia nimeni nicio masura?”, spune Mihai.

“Sunt Gunoaiele si pet-urile gunoaielor de putori din Firiza….ca de la ei au ajuns in baraj!aici trebuie sa intervina lenesii obezi de la politia locala….da e greu cu deplasarea”, scrie un baimarean pe o retea de socializare.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

8 Comments

 1. Alegator

  dnu Chereches sa ia consiliul civic Firiza si pe cei din Coalitia pentru Baia Mare sa curate impreuna mizeria din Baraj. Sa lase costumele si cravatele de firma sa treaca la munca ca de povesti e plina tolba. Promisiuni a tot facut, eu am fost de trei ori inscris in audienta la el dar nu a catadicsit sa vina, si cand a venit a stat 10 minute si a plecat desi eram opt oameni la rand. Halal primar, votul meu nu-l mai are. Capitala Culturala cu strazi sparte, cersetori, tiganii care fura, gunoaie si mizerie.

  Reply
 2. baia mare

  Kake sa verifice cati dintre locuitorii din Firiza, Valea Neagra si Blidari au inceiate contracte pentru gunoiul menajer cu societatea de profil din municipiu. Va spun eu, maxim 15 – 20% dintre locuitori.

  P.S. Oare el o fi avand contract incheiat la proprietatea familiei din Blidari? Sau te pomenesti ca cateva dintre sticlele si peturile ajunse in baraj ii apartin? Oare cum o fi?

  Reply
 3. mmm

  mda cam asa se ocupa administratia Chereches de salubrizare … se batea si Chereches cu caramida in cap cand vorbea in consiliul judetean despre proiectul privind deseurile da nu se uita si la el in curte sa vada cum se face salubrizarea … e deajuns sa arunci o privire la cum se colecteaza selectiv sticla, metalul si hartia … cele pentru care sunt tomberoane separate … vin aia de la Drusal si le varsa toate la un loc … in ceea ce priveste mizeria de pe baraj … e si vina administratiei, da in primul rand e vina oamenilor si a educatiei pe care o au …

  Reply
 4. Eu

  Acum cativa ani sotia a mers impreuna cu copii de la scoala sa curete in aceea zona gunoaiele.Ce credeti ca faceau localnicii in acest timp:-unii stateau si se uitau, altii faceau misto de copii(cei mai multi) iar altii faceau ce stiau mai bine, adica aruncau in continuare gunoaiele.Nimeni, absolut nimeni nu a facut macar un gest de ajutor fata de copii care le strangeau mizeriile!Poate ar fi mai bine sa se ridice un zid, un gard, in asa fel incat gunoaiele sa ramana pe loc si ei sa se sufoce in propria mizerie.

  Reply
 5. marcel

  Degeaba povestiti aiureli,asta e gradul nostru de civilizatie.Ne place sa trăim in gunoaie si ne supărăm când vesticii ne fac tigani.In Firiza nu sunt romi deci nu se poate pune vina pe ei.Solutia e simpla dar neagreata de multinationale si politicieni,pui 50 de bani valoarea unui pet de 2 l, vrei 20 de bani la 0,5 l si 10 bani o punga ,taxa de mediu la vânzare si le rascumperi in puncte de colectare la jumătate de pret si ai rezolvat problema.

  Reply
  1. Attila

   Solutia e alta. Controale si amenzi, pana le ies pe ochi peturile alea. Iar pentru cele actuale, munca in folosul comunitatii pentru toti cei condamnati cu suspendare. Sunt o gramada.
   Intre timp, educatie in scoli, daca acasa nu au. Asta in loc de ora de indoctinare religioasa.

   Reply
  2. x,y,z

   si daca in Firiza nu sunt rromi ori tigani asta inseamna ca ei nu pot merge pe malu lacului sa consume ceva la pet si sa-si lase acolo sticla ori defecatiile????
   Cine a stat sa verifice cati is tigani si cati is romani cati in unguri si cati isi tatari ori ucranieni sau evrei. Cine a stat sa le faca teste de genetica? Te asigur ca ficare dintre cei enumerati de mine au facut gestul de a arunca acolo lucruri uzate…
   prezervative nu ati gasti ca sa pozati???

   Reply
 6. x,y,z

  ca solutie propun ca politistii comunitari sa stea la panda si pe cine prind sa-i puna sa curete si gunoaiele lasate de cei dinaintea lor acolo

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1