Barbat care a incendiat un autoturism, identificat la scurt timp de politistii din Sighetu Marmatiei

PNL

Joi, 16 ianuarie, la ora 01.56, un barbat a sesizat politia prin SNAUAU 112 despre faptul ca autoturismul sau, care era parcat in curtea unei societati comerciale din Sighetu Marmatiei, a fost incendiat.

Alaturi de pompieri, care au intervenit pentru limitarea si stingerea incendiului, la fata locului s-au deplasat politistii din Sighetu Marmatiei care au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere si au demarat activitatile specifice pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs incendiul, conform IPJ Maramures.

In urma verificarilor efectuate cu operativitate, ieri dupa-amiaza politistii de investigatii criminale din municipiu au stabilit ca un barbat de 45 de ani, din Sighetu Marmatiei, este banuit de comiterea infractiunii de distrugere prin incendiere.

Ca urmare a probatoriului administrat, politistii au dispus internarea acestuia la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei in vederea efectuarii unui examen psihiatric privind capacitatea de exercitiu la momentul savarsirii faptei.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1