Barbat cautat de autoritatile din Germania, depistat in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii din Maramures, cu sprijinul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala al Politiei Romane, au depistat un barbat, de 53 de ani, pe numele caruia autoritatile germane au emis un mandat european de arestare pentru inselaciune si furt, informeaza AGERPRES.

La data de 15 mai, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Maramures au depistat pe raza municipiului Baia Mare un barbat, urmarit international.

Pe numele acestuia autoritatile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare pentru comiterea infractiunilor de inselaciune si furt.

Barbatul, in varsta de 53 de ani, a fost prezentat magistratilor Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, care au dispus masura retinerii, pentru 24 de ore. Acesta urmeaza sa fie prezentat instantei, cu propunere de arestare preventiva, in vederea demararii procedurilor de predare catre autoritatile din Germania.

Barbatul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Maramures.

Pentru depistarea celui in cauza, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala — Inspectoratul General al Politiei Romane.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2