Barbat din Baita de sub Codru, incarcerat de politisti pentru nerespectarea ordinului de protectie provizoriu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 1 mai, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa au identificat si retinut pentru 24 de ore un barbat din comuna Baita de sub Codru, care a incalcat ordinul de protectie provizoriu emis de politisti pe numele lui.

In fapt, aseara, in jurul orei 20.30, politistii au fost sesizati prin SNUAU 112 de catre o femeie domiciliata in Baita de sub Codru despre faptul ca a fost amenintata cu moartea de catre concubinul sau. Totodata, politistii au constatat ca barbatul, in varsta de 45 de ani, a incalcat prevederile ordinului de protectie provizoriu emis pe numele sau la data de 21 aprilie a.c., cand a agresat-o pe femeie pe fondul consumului de alcool, informeaza IPJ Maramures.

In baza probatoriului administrat, politistii au dispus retinerea barbatului pentru 24 de oreiar azi acesta urmeaza a fi prezentat Judecatoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventiva.

Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de nerespectarea ordinului de protectie provizoriu si amenintare.

Si politistii din Baia Mare au emis un ordin de protectie provizoriu pe numele unui barbat domiciliat in Viseu de Sus, care ieri dupa-amiaza si-a agresat sotia in parcarea unui centru spa din Baia Mare. Totodata, pe numele barbatului de 39 de ani a fost intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2