Barbat din Berbesti, retinut pentru contrabanda cu tigari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 7 mai, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor impreuna cu politistii din Cavnic au confiscat peste 4700 pachete de tigari de provenienta Ucraina, in cadrul unei actiuni desfasurate pentru combaterea contrabandei, informeaza IPJ Maramures.

In jurul orei 19.30, politistii au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unei autoutilitare care circula pe strada Baia Sprie din Cavnic, insa conducatorul acesteia a ignorat semnalele agentului de circulatie. Politistii au procedat la urmarirea masinii iar dupa aproximativ un kilometru au reusit oprirea acesteia si identificarea conducatorului auto in persoana unui barbat in varsta de 42 de ani din Berbesti.

Cu ocazia controlului efectuat asupra autoutilitarei, politistii au descoperit un compartiment efectuat artizanal, inchis cu sipci de lemn in care erau ascunse 4730 pachete cu tigari netimbrate de provenienta ucraineana pentru care conducatorul auto nu a putut prezenta documente legale.

Tigaretele, in valoare de peste 48.000 de lei, au fost ridicate de politisti in vederea confiscarii iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul politiei.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare cu propunere de arestare preventiva, el fiind cercetat pentru comiterea infractiunii de contrabanda. Politistii continua cercetarile pentru identificarea tuturor participantilor la activitatea infractionala.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole