Barbat din Sapanta, arestat preventiv dupa ce si-a omorat fiul cu un briceag

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prin incheierea penala nr. 8/DL, din data de 03.02.2017, pronuntata in dosarul nr. 258/100/2017 al Tribunalului Maramures, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 3 februarie 2017 si pana la data de 4 martie 2017, inclusiv, a inculpatului H.G., in varsta de 61 de ani, pensionar, fara antecedente penale, domiciliat in Sapanta, cercetat pentru savarsirea infractiunii de omor.

Pentru a dispune arestarea preventiva  a inculpatului, instanta a retinut ca in cauza exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea ca acesta, in dimineata zilei de 24 ianuarie 2017, in jurul orei 4:00, in timp ce se afla in locuinta sa din localitatea Sapanta, pe fondul consumului abuziv de bauturi alcoolice, i-a aplicat o lovitura cu un briceag in zona cordului, fiului sau, victima H. C.-P., in urma careia a survenit decesul acestuia, conform unui comunicat al Tribunalului Maramures.

In drept, aceasta fapta intruneste elementele constitutive ale infractiunii de omor, prevazute de art. 188 alin. 1 Cod penal raportat la art. 199 alin. 1 Cod penal, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 10 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.

Hotararea Tribunalului Maramures poate fi contestata in termen de 48 de ore de la pronuntare.

 

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2