Bărbat din Târgu Lăpuș, prins băut la volan pe străzile din Baia Mare

PNL

Poliţiştii acţionează în continuare pe drumurile publice pentru prevenirea infracţiunilor rutiere dar şi pentru identificarea şi sancţionarea cetăţenilor care nu respectă prevederile legale.

Din fericire ieri a fost o nouă zi în care nu s-au înregistrat accidente rutiere cu victime, însă poliţiştii au depistat două persoane care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei.

Aseară, 1 aprilie, ora 21.10, poliţiştii din Baia Mare au depistat în trafic pe strada 22 Decembrie din municipiu, un bărbat de 52 de ani din Târgu Lăpuș, care a condus un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Baia Mare în vederea recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, conform IPJ.

Tot ieri, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi au oprit în trafic pentru verificări un autoturism condus pe raza localităţii Culcea. La volan a fost identificat un tânăr de 31 de ani din Săcălăşeni. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că  bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule şi autovehiculul are I.T.P. și R.C.A. expirate.

În ambele cazuri au fost întocmit dosare penale şi se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1