Barbatul suspectat de uciderea fostului consilier din Prefectura Maramures, prins de politisti in Satu Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Barbatul suspectat de uciderea fostului consilier din Institutia Prefectului Maramures, Liviu Gavrilescu, a fost gasit de o patrula mixta pe raza judetului Satu Mare, informeaza un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ), transmite AGERPRES.

„Ieri (marti-n.r.), 10 iulie a.c., in jurul orelor 22.15, o patrula mixta formata dintr-un politist din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Satu Mare – Sectia 3 Politie Satu Mare, impreuna cu un jandarm din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Satu Mare, a identificat, pe raza judetului Satu Mare, un barbat care manifesta un comportament suspect si nu detinea acte de identitate asupra sa. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca barbatul domiciliaza in judetul Maramures, are 38 de ani si este suspectat de comiterea unui omor, care a avut loc tot ieri, 10 iulie a.c., in Baia Mare”, precizeaza sursa citata.

Barbatul a fost predat politistilor din cadrul IPJ Maramures, in vederea continuarii verificarilor in cauza.

Fostul consilier in cadrul Institutiei Prefectului Maramures, Liviu Gavrilescu, a fost gasit mort, marti dimineata, in locuinta, de catre sotie, care a alertat politia.

Prim-procurorul adjunct din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, Bogdan Gabor, a declarat ca Gavrilescu a fost omorat, decesul survenind „in urma unor acte de violenta extrema”.

Surse apropiate anchetei au precizat ca suspectul principal este unul dintre fiii victimei.

Liviu Gavrilescu (65 de ani) a fost sef al Oficiului Judetean de Calcul (1982-1994), director al Fondului Proprietatii de Stat Maramures (1994-2007), consilier al prefectului (2001-2004) si consilier in domeniul IT in cadrul Institutiei Prefectului Judetul Maramures din anul 2004 pana la pensionare. El a fost, de asemenea, cadru didactic la Universitatea de Nord Baia Mare.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole