Barbul, pe faras. Si-a dat demisia de la Urbis

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

generalul-barbul-continua-decimarea-noilor-sefi-din-primaria-baia-mareDirectorul Vasile Barbul si-a dat demisia din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al societatii Urbis Baia Mare.

Anuntul a fost facut de primarul baimarean in cadrul sedintei extraordinare a CL, desfasurata marti, 17 martie.

Barbul nu a facut niciun comentariu cu privire la aceasta situatie, insa edilul orasului a cerut si celorlalti membri ai CA sa-si dea demisia.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. gelu

  pai sa vedem cam de ce si-ar fi dat mamutul demisia. Eu intreb voi comentati:
  1. o anume institutie se intereseaza de matrapazlacurile din ultimii ani de la Urbis, angajari, renovari, achizitii masini, etc. Barbulianul crede ca daca o sterge va fi exonerat. Dar a semnat fraieru peste tot.
  2. bate un vant de nebunie de la Cluj si tipul are pampersii c…cati. Stie ca daca intra la malaxor e mancat.
  3. nu mai poate acoperi mizeria Urbis si nici abuzurile gen Pop. E dispus sa-si negocieze pedeapsa la 2-3 ani cu suspendare.
  4. individul e prea adanc bagat in rahat si stie ca nici delatiunea nu-l scapa. Incearca sa-si ascunda urmele dar degeaba caci avea vopsea fosforescenta pe talpi.
  5. s-a facut un sondaj intre angajatii primariei si a iesit ca cel mai indezirabil sef: mitocan, badaran, nesimtit. De rusine vrea sa-si ia talpile in spinare.
  Vasile, vasile, n-ai invatat nimic de la boier Cristi si o sa o iei pe coaja ca prostu satului.

  Reply
 2. Un angajat

  Buna ziua,
  Lucrez si eu la Urbis insa pana in anul 2014 rezultatele stiti cu totii care erau.
  pe d-l Barbul inteleg ca il deranjeaza faptul ca a venit la conducere un om cu demnitate, iar dupa ce ia adus la cunostinta d-lui Barbul situatia economico-financiara a societatii , cred ca la deranjat de ceea ce vazuse scris negru pe alb.
  Am participat la sedintele Consiliului de Administratie a societatii , insa nu am vazut discutii tensionate intreconducerea societatii si d- l Barbul. Discutiile au fost amiabile ,de cele mai multe ori d-l Barbul cand vedea anumite valori care domniei sale nu-i conveneau,
  spunea eu nu sunt economist, sau mergem mai departe.
  Din punct de vedere al unui Presedinte cum se tine domnul Barbul , eu cred ca era important sa-l intereseze cum a mers societatea in toti acesti ani, ba chiar sa se implice in anumite activitati pentru a functiona bine.
  D-lui Barbul nu-i face placere sa vada o societate care prospera , iar meritele pentru aceasta sunt a d-lui General Pop , sa vina cu o multumire totusi, incepe sa bage bete in roata pentru ca aceasta sa nu mai functioneze normal.
  Pot sa-l intreb pe d-l Barbul cand a demisionat din C.A Vital de ce a mers ca un catelus inapoi, unde este demnitatea lui de om?
  Sau crede ca d-l Rapidu este Corina subordonata acestuia? Cred ca si-a gasit nasul d-l Barbul.
  Eu cred ca d-lBarbul a fost de-acord cu furturile de motorina din moment ce nu accepta realizarile pentru anul 2014.
  Tot dumnealui spune ca datorita innoirii parcului auto sau efectuat aceste realizari!
  vreau sa-l contrazic, deoarece parcul auto s-a reinnoit din 2013 , martie din cate stiu eu! sau nu erati in C.A atunci?
  Daca s-ar uita mai atent pe datele pe care le furnizeaza S.C.Urbis, si-ar da seama ca nu are dreptate,si ar vedea ca profitul societatii la S.C.Urbis pentru anul 2014 este de 344.409 lei , insa rezultatul nu este din transport, ci din alte activitati(inchirieri, itp, alte) insa nu este economist, cum spune.
  Daca nu se efectua acea compensare in valoare de 1.018.791 lei pentru Zona Metropolitana stie ecest d-n barbul , ca profitul ar fi fost de 1.363.200 lei? sau nu?
  Insa eu cred ca unii vor sa aibe o imagine buna si vor sa para generosi.
  Poate ca era mai bine sa se fure la greu cantitati industriale de motorina , ca doar banii veneau de la Primarie si atunci era mai multumit, insa in conditiile in care in 2014 ascazut consumul la motorina cu 5,05litrila suta, iar numaru kilometrilor au crescut , astfel inregistrandu-se o economie de 197.119 litri cu o valoare de 1.153.147 lei , bani care de altfel tot de la Primarie erau, acesta nu este multumit.
  Totusi ce doreste acest domn Barbul?
  Sa se fure ca in codru? sau ca societatea sa prospere?
  Alt aspect, poate sa i-mi spuna cand au avut loc discutii tensionate in sedintele de C.A?
  Cred ca trebuia sa se implice in anii anteriori pentru bunulmers al societatii!
  Sau doreste sa inchida portile societatii?
  Mi-ar place sa citeasca aceste randuri care sunt convinsa ca nu-i sunt straine!

  Reply
 3. maria

  De ce nu lasati sa se vada ceea ce au scris unii?
  cu doua minute in urma am vazut ceva postat, insa acum a disparut!
  felicitari d-le Barbul pentru demisie!

  Reply
 4. Marius

  Trebuia acest domn Barbu sa isi dea demisia mai de mult!
  A cred ca regreta dupa vechile chefuri facute saptamanale la urbis cu prietenul lui Chisiu ex-lider sindicat!
  si-a pus acest domn intrebarea cand si cum era pontat acest Chisiu ? a vazut vreo data ce salar avea, sau cate ore lucra?
  sau nu era in masura sa vada? sa stie?
  Intr-adevar unii soferi prefereratii lui chisiu cei care au ramas singuri in sindicatul lui chisiu( vreo 29)inca il mai asteapta, il sustin!
  pai da ca si in randul soferilor unii mancau cu lingurita , altii cu polonicul, numai ca ne lasa sa mai luam cate o canistra de motorina si mai taceam, sa nu credeti ca o fo mai bine, da pentru unii lingai care nu stiau cum sa duca la schimb baloane cu tuica, casuri, miere!
  Eu lucrez in randul soferilor si amu nu am auzit de la colegi sa duca la Generalu ceva la angajare, nici nu face el angajarile, ci lo lasat pe unu,s-apoi D-zeu sa-l ierte! si la la birouri cumso pus din taxatoare amu-i sefa la personal, stie ea cine-i , so facut facultate pe banii Schiopului, da no avut mai multi sa ieie o nota mai mare,da era prieteni cu chisiu si asa o ajuns acolo!
  Trebuia d-nul Primaiti sa daie pe tata lumea afara si sa aduca noi angajati.
  In celalalt birou care era la etaj si amu so mutat la parter, tate pe banda o mars la facultate, sttiti i tati, o mars pe banii din biletele de suprataxa, aici nu are de spus d-nul primar nimic, sau d-l Barbul?
  si cum gatau tate o facultate , cum tipau un chef, impreuna cu expertul alcolic crisan si cu … Adina, ce dansuri murdare faceau. Ma oameni trezitiva ca totuzi este disciplina nu dezmat cum era.
  Aici tati so adus neamurile, sot sotie pai schiopu cu sotia sefa de personal, si tati erau cuplati, si sa stie, numa noi prostii de soferi nu am fost bagati in sama unii, io cred ca erau prea ocupati cei din conducerea veche si nu vedeau ce fac unii.
  Crisan era expert in asigurari, cand sa love o masina renunta la asigurare, da numa el stie de ce, ca doar masina aia se repara, si unde erau pagubele in buzunaru lui de betiv.
  Revizorii scriau pe foi ce le dicta Dr Crisan,
  Ma opresc da sar putea scrie romane, despre Urbis,
  Si rapidule stiu ca poti mere inainte, barbul sa vada cum o gestionat pana sa veniti d-voastra, de ce se baga peste tot?

  Reply
 5. functionara

  io-te frate se trezira taxatoarele sa dea din clanta. Cica la dom „jeneral” nu se da cu smenul. pai ia sa mearga acasa la Pop domnii procurori DNA si sa verifice toata averea mobila si imobila a lui dom „janaral” Rapidu. Si numa ce vor face plus cu plus si odata va iesi un castig de 5-8 ani la bulau pt militianul convertiti in politist. Se fura la bugetari ca-n codru, si la primarie si la prefectura si peste tot unde se taie frunza la caini. Da vine rivolutia si peste Urbis si-ti vedea baietii cu belciuge la maini si nari, defiland in grup cu atobusul la mititica. Cu Barbul si sefii lui in frunte. Nu mai bine stateai la pensie colonel? te-ai vrut „jeneral” de Urbis si acu te-ai ales cu beleaua pe cap

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2