Barna: Initiativa USR “Fara penali in functii publice”, semnata si de membri ai PSD

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca este “imbucurator” ca mai multi membri si sustinatori ai PSD se numara printre cei un milion de romani care au semnat initiativa cetateneasca “Fara Penali in functii publice”, acest fapt demonstrand ca “mai exista normalitate si decenta” in randul acestora, informeaza AGERPRES.

Barna a depus luni, la sediul Primariei Sibiu, peste 19.000 de semnaturi din municipiu pentru sustinerea initiativei “Fara Penali in functii publice”.

“Faptul ca mai exista normalitate si decenta si in randul membrilor PSD este cumva un lucru imbucurator. (…) Faptul ca exista membri si asta stim pentru ca am vazut la #Va vedem si la intalnirile de pe strada pe care le-am avut, eu am fost in caravana in toata tara si am discutat cu zeci de mii de oameni si foarte multi mi-au spus (…) ca nu mai putem sa continuam cu hotii acestia. A intrat si in randul membrilor PSD aceasta diferenta intre o doctrina si o viziune si un om condamnat penal care arunca tara la gunoi. Deci faptul ca oamenii au inceput sa priceapa ne arata ca mai este un pic de speranta”, a declarat Barna, raspunzand unei intrebari din partea presei.

Printre cei 34.000 de sibieni din judet care au semnat deja initiativa USR “Fara Penali in functii publice” se numara liderul FDGR, Paul Porr, presedintele FDGR Sibiu, Astrid Fodor – primar al municipiului Sibiu si prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan – lider al organizatiei judetene sibiene a PNL, precum si alti politicieni locali.

Solicitat sa nominalizeze membri ai PSD care au semnat initiativa USR, Dan Barna nu a dorit sa faca acest lucru.

Cu prilejul depunerii semnaturilor la Primaria Sibiu, primarul Astrid Fodor si-a aratat sustinerea pentru aceasta initiativa.

“Este o initiativa pe care o sustin cu toata convingerea”, a spus Fodor.

Listele cu semnaturi depuse luni la Primarie vor fi verificate si urmeaza sa fie validate in maximum 15 zile.

Cei care doresc sa mai semneze aceasta initiativa o pot face pana la 1 septembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *