Barroso: Vom semna acordurile de asociere cu Republica Moldova si Georgia nu mai tarziu de luna iunie

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Consiliul European a luat joi decizia foarte importanta de a semna acordurile de asociere, inclusiv sectiunile de liber schimb, cu Republica Moldova si Georgia, nu mai tarziu de luna iunie acest an, anticipand astfel datele stabilite, a declarat presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, pentru presa romana din Bruxelles, informeaza Agerpres.

“A fost o decizie in unanimitate. Am dat personal unele informatii privind aspecte tehnice legate posibila incheiere a acestor acorduri. Dupa cum stiti, conform legislatiei noastre, trebuie sa le traducem in toate limbile, dar putem deja sa le semnam in mai multe limbi.

Am fost fericit sa vad ca exista un consens acum intre statele membre pentru devansarea datei semnaturii acordurilor, inclusiv sectiunea comerciala, atat cu R. Moldova, cat si cu Georgia”, a declarat Barroso in cursul noptii de joi spre vineri.

“Deci conform deciziei luate astazi, pe care Comisia Europeana a sustinut-o, semnarea va avea loc nu mai tarziu de luna iunie acest an, deci in cateva saptamani de zile”, a mai spus Barroso.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2