septembrie 17, 2021

Barurile si discotecile din Targu Lapus, verificate de politisti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii din Targu Lapus, sprijiniti de cei din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus, au desfasurat in acest weekend activitati pentru siguranta tinerilor ce au iesit sa se distreze in locurile publice. Astfel, in noaptea de sambata spre duminica au fost verificate sase discoteci si baruri de pe raza de competenta.

Intrucat au constatat ca intr-unul dintre localurile publice verificate se fuma, a fost aplicata o sanctiune contraventionala conform prevederilor Legii nr. 349/2002.

Alte sanctiuni au fost aplicate pentru nereguli privind incalcarea prevederilor O.U.G. 28/1999 privind obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale si ale Legii nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 6.500 de lei, potrivit IPJ Maramures.

Alte sapte sanctiuni, in valoare de aproximativ 4.000 de lei, au fost aplicate soferilor care au incalcat normele privind circulatia pe drumurile publice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2