Baschet: Americanul Chris Cooper va continua la BC CSU Sibiu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Americanul Chris Cooper va continua la BC CSU Sibiu pentru al cincilea sezon consecutiv şi va deveni cel mai longeviv baschetbalist străin din istoria acestei echipe, a anunţat site-ul clubului, relatează Agerpres.

În vârstă de 30 de ani, Chris Cooper (2,05 m) este printre cei mai longevivi jucători străini din Liga Naţională de Baschet, bifând aproape 200 de meciuri, dintre care 134 la BC CSU Sibiu, din 2016, de când este la această formaţie. În stagiunea 2019/2020, chiar dacă încheiată prematur, Coop a avut contribuţii importante pentru CSU şi a reuşit medii statistice mai bune decât în sezonul precedent: 10,7 puncte, 7,7 recuperări şi o medie a eficienţei de 13,8.

“Mă bucur că mă întorc la Sibiu, pentru încă un sezon. Vreau să mulţumesc celor din organizaţie şi familiei CSU pentru încrederea pe care mi-au oferit-o şi pentru că mereu m-au făcut să mă simt la Sibiu ca acasă. Mulţumesc fanilor pentru că mi-au oferit ocazia de a juca pentru echipa Sibiului în ultimii 4 ani şi pentru că m-au considerat parte din familie. Sper ca cel de-al cincilea sezon al meu la Sibiu să fie extraordinar şi memorabil. Hai CSU!”, a spus Chris Cooper.

“Ne bucurăm că ne putem baza, în continuare, pe serviciile lui Chris Cooper. E un jucător extrem de important şi eficient pentru structura echipei noastre şi după atâţia ani petrecuţi la noi, îl vedem ca unul de-al nostru. Ni l-am dorit alături de noi, pentru tot ce reuşeşte să ofere pe teren, dar şi în afara lui – siguranţa sub panou şi un zâmbet larg în afara lui! Sunt sigur că va fi în continuare piesa de rezistenţă a angrenajului BC CSU Sibiu şi abia aşteptăm să ne putem revedea şi pregăti, aşa cum trebuie, pentru un sezon 2020/2021 memorabil”, a declarat Laurenţiu Buduleci, preşedintele secţiei de baschet a BC CSU Sibiu.

Până în acest moment, din lotul lui Dan Fleşeriu şi Cătălin Vulc fac parte Christopher Cooper, Rolland Torok, Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia şi Robert David Stan.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2